Latest News

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μην τρελαθούμε εντελώς, σύντροφοι

@Όσα γράφονται στο "Reportaz Net" δεν είναι τυχαία και σίγουρα δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα. 
Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι...
...διατυπώνουμε ελεύθερα την άποψη μας για όσα θέματα κρίνουμε, αδιαφορώντας αν θίγονται οποιαδήποτε συμφέροντα ή αν κάποιοι διαφωνούν για τους δικούς τους λόγους.
Κατανοητό;


@  Όσα γράψαμε ότι συνέβησαν στη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ισχύουν μέχρι κεραίας (για να μην τρελαθούμε κιόλας σύντροφοι) και κατά την γνώμη μας αποτελούν ντροπή από κάθε πλευρά και άποψη για όσους εμπλέκονται στα έκτροπα που έγιναν μέσα στο δημαρχείο.
Κατανοητό;


@ Όσα δελτία τύπου και ανακοινώσεις να εκδοθούν, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και δεν μπορούν ν' αλλάξουν την πραγματικότητα. Πολύ περισσότερο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα δημοσιεύουμε στο blog, αν δεν γουστάρουμε. Ιδίως όταν κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τα στείλουν στο e-mail μας. 
Κατανοητό;

@ Όσα διαβάσατε, γράφτηκαν με αφορμή μια επιστολή την οποία δημοσιεύουμε δίχως να κάνουμε επιμέρους σχόλια, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Απλώς θα πούμε ότι "το μόνο αληθές σημείο" είναι ότι τα επεισόδια έγιναν και το ξύλο της ...αρκούδας έπεσε στο δημαρχείο.
Κατανοητό;


@ Σε κάθε περίπτωση, όσοι θέλουν μπορούν να πουλάνε τρέλα, αλλά ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!
Κατανοητό;