Latest News

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τα πάνω- κάτω φέρνει ο Μιχαλολιάκος στο Παζάρι


Το Κυριακάτικο Παζάρι θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Ζησιμάτο, φορείς της πόλης και την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά. 
Η πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά...

...είχε προαναγγελθεί τον Δεκέμβρη από τον ίδιο, μετά από συνάντησή του με τους μικροπωλητές, στην οποία είχε δεσμευθεί πως από τις 9 Ιανουαρίου, θα δημιουργηθεί κλιμακίο με τη συμμετοχή του δήμου, της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Πειραιά για την εξάλειψη του παρεμπορίου.
Πηγές από το περιβάλλον του γαλάζιου δημάρχου αναφέρουν πως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θέλει να ακούσει τα προβλήματα των μικροπωλητών και να ζήσει σε "ζωντανό χρόνο" τον παλμό της Αγοράς. Σε ό,τι αφορά στην αναβάθμιση του Παζαριού, δεν αποκλείεται να λειτουργήσει σε άλλη θέση, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο Κυριακάτικο Παζάρι που λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο, πάνω από 30 χρόνια. Μάλιστα, ο δήμαρχος ετοιμάζεται να επανεξετάσει τις άδειες των μικροπωλητών, καθώς τα κριτήρια που έχει θέσει (εντοπιότητα, αποκλειστική εργασία και απαγόρευση υπενοικίασης) αναμένεται να προκαλέσουν δυσφορία στους κατόχους των νόμιμων πάγκων.
@Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη ...βόλτα στην πλατεία Ιπποδαμείας, ο δήμαρχος Πειραιά θα πρέπει να ψάξει γιατί δεν εισπράχθηκαν τα ενοίκια των μικροπωλητών από την τ. δημοτική αρχή, που στέρησαν στο δήμο Πειραιά, πολλά εκατομμύρια ευρώ...