Latest News

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σα να μην πέρασε μια μέρα (και) για τον ΟΛΠ

Αν άκουγε κάποιος τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο να διατυπώνει στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά την άποψή του για τον...
ΟΛΠ, θα νόμιζε πως έχει μπει στην «μηχανή του χρόνου» και έχει γυρίσει στο 2011. 
Τότε που στην αρχή της θητείας του δήλωνε ότι θα ανοίξει μέτωπο με τον Γιώργο Ανωμερίτη χαρακτηρίζοντας τον Οργανισμό Λιμένος ως "Βατικανό" και λέγοντας πως θα ρίξει το τοίχος που χωρίζει τον Πειραιά από το λιμάνι που είναι τα φυσικά όρια της πόλης.
Από τότε πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και ουδεμία παρέμβαση -που να έχει αποτέλεσμα- έγινε έτσι ώστε και δικαιώματα ν' αποκτήσει ο Δήμος στο λιμάνι του και ανταποδοτικά να εισπράττει, αλλά και να λαμβάνεται υπόψη στις καίριες αποφάσεις που πλέον ανακοινώνονται για το πρώτο λιμάνι της χώρας.
Με λίγα λόγια ο Δήμαρχος επανέλαβε αυτά που έλεγε ότι ΘΑ κάνει πριν τρία χρόνια, αν και ενδιάμεσα έχει κάνει και αντιφατικές τοποθετήσεις για το ίδιο θέμα. 
Είπε δηλαδή πως "Ο ΟΛΠ δεν αποδίδει τίποτα στην πόλη, πως ΘΑ κερδίσει ανταποδοτικά, ΘΑ κερδίσει την Παγόδα, την Πολιτιστική Ακτή και το Παλατάκι και πως τα όρια του Δήμου ΘΑ είναι η θάλασσα και όχι τα κικλιδώματα".

@Σα να μην πέρασε μια μέρα (και) για τον ΟΛΠ...