Latest News

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πιο παλαιοκομματικός, πεθαίνεις!!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μάταια ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιάς Βασίλης Μιχαλολιάκος προσπαθούσε να πείσει με το γνωστό παθιασμένο ύφος του παλαιοκομματικού πολιτικού ότι...
είναι ακομμάτιστος!


Εδώ και πολύ καιρό έλεγε και ξανάλεγε ότι κόμμα του είναι ο Πειραιάς, θέλοντας να  παραπλανήσει τους δημότες πως κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος!

Φυσικά δύσκολα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι έχει εγκαταλείψει τη ΝΔ μετά από 40 χρόνια. Από το κόμμα αυτό πέρασε σχεδόν απ' όλα τα αξιώματα. Ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, βουλευτής και υφυπουργός, ενώ με την στήριξή της έγινε δήμαρχος Πειραιά.

Εκείνος όμως επέμενε να ισχυρίζεται ότι πλέον έχει παραδώσει την κομματική του ταυτότητα. Αυτό το έκανε προφανώς για ν' αποφύγει τη δυσαρέσκεια των πολιτών από τα μνημονικά μέτρα της κυβέρνησης, αν και ως δήμαρχος τα είχε υιοθετήσει όλα.  
Ακομμάτιστος εμφανίστηκε ακόμα και πρόσφατα που κατέβηκε στον Πειραιά ο αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με την παρουσία του έδωσε το γαλάζιο χρίσμα για το Δήμο Πειραιά.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά την κάθοδο του Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά. Μέσα σε μια νύχτα  τον εγκατέλειψαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της ΝΔ.  
Όταν είδε ότι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος υποστηρίζει την υποψηφιότητα Μώραλη, τότε κατάλαβε ότι κάτι πρέπει να κάνει για να συσπειρώσει τα γαλάζια κομματικά μέλη στο λιμάνι. Αμέσως πήγε στο Μαξίμου για ζητήσει βοήθεια και να διαμαρτυρηθεί για την στάση του γαλάζιου υπουργού.
Ο ίδιος απερχόμενος δήμαρχος βγήκε δημόσια και έκανε πως δεν καταλαβαίνει τι θέλει ο Κ. Αρβανιτόπουλος, λέγοντας μια κλισέ κομματική ατάκα βγαλμένη από τα παλιά για χωροφύλακες και αστυφύλακες.
Βέβαια όλοι γνωρίζουν κάτω στο λιμάνι ότι ο Κ. Αρβανιτόπουλος υποστηρίζει την υποψηφιότητα Μώραλη - Μαρινάκη για το δήμο Πειραιά.

Όμως αυτός τι ζόρι τραβάει με ποιον είναι ο γαλάζιος πολιτικός;
Αυτός δεν δηλώνει ακομμάτιστος;
Αυτός δεν λέει ότι κόμμα του είναι ο Πειραιάς;
Αυτά είναι για γέλια ή για κλάματα;

@Πιο παλαιοκομματικός, πεθαίνεις!
Άντε και καλή Ανάσταση...