Latest News

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η πλάκα με τη ΔΗΜΑΡ κάτω στον Πειραιά

Για γέλια και για...γέλια είναι όσα γίνονται με την  υποψηφιότητα- ανέκδοτο της ΔΗΜΑΡ κάτω στο λιμάνι...
του Πειραιά.

Στο επίκεντρο της πλάκας βρίσκεται η βουλευτής με τους 1.500 σταυρούς στην Α' Πειραιά. Μαρία Ρεπούση. Η τελευταία φέρεται να ήθελε να διεκδικήσει τη δημαρχία στο μεγάλο λιμάνι. Κάτι που δεν έβλεπαν με καλό μάτι κάποια από τα τοπικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τους δικούς τους λόγους. Στο παραπέντε  εμφανίστηκε ως υποψήφιος δήμαρχος  ένα νέο, άφθαρτο, άλλα άγνωστο πρόσωπο, για το Δήμο Πειραιά τον  Ηλία Τζανετουλάκο.  Τον άφησαν να παλεύει σχεδόν μόνος του και  τελικά αποσύρθηκε η υποψηφιότητά του, καθώς δεν μπόρεσαν να φτιάξει ούτε ψηφοδέλτιο. 
Τα τοπικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ -μιλάμε για καμιά 20 άτομα όλα κι όλα- έχουν χωριστεί γενικά σε τρία -τέσσερα κομμάτια. Κάποιοι πάνε στον Δρίτσα, άλλοι στον Μώραλη ή κάπου αλλού, ενώ δεν λείπουν ορισμένοι που παραμένουν ακόμα στον Μιχαλολιάκο. 
Φυσικά, όπου και να πάνε είναι δικαίωμά τους, αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά και μάλλον γίνεται πολύ κουβέντα για το τίποτα... 

@Τώρα θα μου πείτε γιατί ασχολούμαστε με το απόκομμα του Μπαρμπά Φώτη στο λιμάνι, η απάντηση είναι απλή : Έτσι για πλάκα!