Latest News

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ποιοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από το sex (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Αν και το θέμα με το sex είναι να μπορείς να το χαίρεσαι ο ίδιος, ρίξε μια ματιά στην τελευταία παγκόσμια έρευνα για το ποιοι λαοί είναι περισσότερο ικανοποιημένοι...


Στην τελευταία παγκόσμια έρευνα που έκανε η Durex, σχετικά με το ποιοι λαοί είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, οι Ελληνες βρίσκονται στην πέμπτη θέση, δεύτεροι έρχονται οι επίσης χτυπημένοι από την κρίση Ισπανοί και τρίτοι οι Ιταλοί.

splendid water blonde babe model 
Οι Γερμανοί βρίσκονται στην ενδέκατη θέση, ενώ Αγγλοι και Αμερικάνοι δεν υπάρχουν καν στη λίστα!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι λαοί που είναι πιο φιλελεύθεροι κοινωνικά και έχουν χαλαρή στάση απέναντι στο σεξ, είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ τείνουν να έχουν χαμηλότερα ποσοστά σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και έχουν λιγότερες εφηβικές εγκυμοσύνες και αμβλώσεις.
FANTASTIC picture!!! A++
Πώς όμως μετριέται η η σεξουαλική ικανοποίηση; Σύμφωνα με την Durex: με την αμοιβαία αγάπη και το σεβασμό μεταξύ των συντρόφων, με την έλλειψη άγχους την ώρα του σεξ, με την ικανότητα να φτάνουν σε οργασμό, με την έλλειψη σεξουαλικών δυσλειτουργιών, με την καλή ψυχική και σωματική υγεία, τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και την ποικιλία στα ερωτικά παιχνίδια.
God, I love asses.
Ποιoi λαοί ευχαριστιούνται το sex
1. Ελβετοί
2. Ισπανοι
3. Ιταλοί
4. Βραζιλιάνοι
5. Ελληνες
6. Ολλανδοί
7. Μεξικανοί
8. Ινδοί
9. Αυστραλοί
10. Νιγηριανοί
11. Γερμανοί
12. Κινέζοι
klusterfvkya:

titception
Ειδικά για την Ελλάδα, το Alternet, που δημοσίευσε την έρευνα, σημειώνει: Ο λόγος που οι Έλληνες είναι τόσο ικανοποιημένοι σεξουαλικά είναι επειδή είναι λιγότερο νευρικοί όταν συζητούν για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους.
hiplikebad-ass:

Guess who impulsively got their nipples pierced today and screamed like a little bitch.

Lovely!!
Στην πραγματικότητα, οι Έλληνες μιλάνε για το σεξ εδώ και αιώνες. Στο τέταρτο αιώνα π.Χ., ο Ιπποκράτης μίλησε ρητά για το αναπόφευκτο της σεξουαλικής επιθυμίας: «Στις περιπτώσεις των γυναικών … όταν κατά τη συνουσία τρίβεται ο κόλπος ένας ερεθισμός προκαλείται στη μήτρα ο οποίος παράγει ευχαρίστηση και θερμότητα στο υπόλοιπο σώμα».
1337irl:

iaabbl:

Booty

Lovely
Ακόμα και σήμερα, οι Ελληνες συνηθίζουν να συζητούν για το σεξ με τους συναδέλφους τους, τους φίλους και το σημαντικότερο, με τους συντρόφους τους. Η επικοινωνία καλυτερεύει τη σεξουαλική ζωή.
Φυσικά, οι καλές καιρικές συνθήκες, τα όμορφα νησιά και η υγιεινή διατροφή δεν μπορεί να μην συμβάλλει σε αυτό. Αλλη έρευνα της Durex είχε δείξει επίσης ότι οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ στον κόσμο, σε εβδομαδιαία βάση (164 φορές κατά μέσο όρο ετησίως). Οσο για τους ίδιους τους Ελληνες, το 51% δηλώνει ότι είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι.
thighhighlover:

chubby-lady:

http://www.cougars.xxx/





(via TumbleOn)





(via TumbleOn)
(via TumbleOn)
cl0thes0ff:

http://sa-k-u-ra.tumblr.com





(via TumbleOn)
Splooge!
epicwhitegirls:

Jada Stevens

Mmmmm…
parapolitika.gr