Latest News

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει βίλα στην Ελλάδα – Ρώτησε για Μύκονο, Ρόδο και Λαγονήσι


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει βίλα στην Ελλάδα - Ρώτησε για Μύκονο, Ρόδο και Λαγονήσι


Το ελληνικό καλοκαίρι φέτος για πρώτη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας από τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές...
του κόσμου.
Του άρεσε, το ευχαριστήθηκε και όπως όλα δείχνουν θέλει να το καθιερώσει. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης που μας επισκέφθηκε μαζί με τη σύντροφό του Ιρίνα Σάικ, θέλει να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Ημερησία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκδήλωσε ενδιαφέρον να αγοράσει κάποιο ακίνητο προκειμένου να έρχεται συχνότερα τα καλοκαίρια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινώνησε με κτηματομεσίτες στη Μύκονο και τη Ρόδο ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για βίλες στα νότια προάστια της Αττικής.
Ο Ρονάλντο και η Σάικ έκαναν φέτος διακοπές στη Μύκονο, τη Ρόδο, την Πάρο, το Πόρτο Χέλι και το Λαγονήσι.
Στη Ρόδο λένε οι πληροφορίες είδε κάποια σπίτια στη Λίνδο και θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές, ενώ στο Λαγονήσι συναντήθηκε με ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά ακινήτων και του πρότειναν κάποια ακίνητα.
Το… μακρύ ελληνικό καλοκαίρι του διάσημου ζεύγους ξεκίνησε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Βραζιλίας. Φιλοξενήθηκε σε πανάκριβα σπίτια και ξενοδοχεία, μετακινήθηκε με ελικόπτερα και έκανε βόλτες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με πολυτελή κότερα.
Η επίσκεψή του στην Ελλάδα και οι φωτογραφίες που δεν σταμάτησε να ανεβάσει στα social media με το πανέμορφο μοντέλο, έκαναν το γύρο του κόσμου και διαφήμισαν τις ελληνικές ομορφιές.