Latest News

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Απίστευτες γυναικείες δικαιολογίες για το σεξ (ΕΙΚΟΝΑ-ΛΙΣΤΑ)


«Οχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο».
Ένας αγανακτισμένος σύζυγος κατέγραψε κάθε δικαιολογία που άκουσε από τη γυναίκα του για να αποφύγει το σεξ...

Ο άνδρας πέρασε 1,5 μήνα σημειώνοντας τα επιχειρήματα που προέβαλε η σύζυγός του προκειμένου να αποφύγει το σεξ. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος, καθώς κατέγραφε τις δικαιολογίες στον υπολογιστή του, ενώ έκανε και σχόλια. Οπως για παράδειγμα όταν εκείνη του αρνήθηκε γιατί έβλεπε ένα σόου στην τηλεόραση, αυτό σημείωσε δίπλα «Φιλαράκια, επανάληψη».

Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν, ο άνδρας άκουσε τη σύζυγό του να αρνείται στο αίτημά του για σεξ λέγοντας πως έχει πρωινό ξύπνημα, την τριγυρίζει κάποια αρρώστια και ότι έχει παραφάει, ενώ συχνή δικαιολογία ήταν το «δεν έχω κάνει μπάνιο», με τον απελπισμένο άνδρα να σημειώνει δίπλα ότι η αγαπημένη του δεν έκανε τελικά ντους μέχρι το επόμενο πρωί. Προφανώς για να είναι σίγουρη ότι δεν θα καταρριφθεί το επιχείρημά της.

Με όλα αυτά, ο άνδρας τελικά άκουσε το πολυπόθητο «ναι» μόλις τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Απηυδισμένος από την κατάσταση, έστειλε το έγγραφο με τη λίστα της ντροπής στη σύζυγό του, ενώ εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Δεν περίμενε όμως το αποτέλεσμα, γιατί εκείνη δημοσίευσε τη λίστα στο Reddit!

Η περιβόητη λίστα με τις δικαιολογίες