Latest News

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το μοντέλο που σκοτώθηκε στην Χαλκιδική (ΕΙΚΟΝΑ)


ioanna-dimitriadou-troxaio-570
 Η 22χρονη κοπέλα χόρευε σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής. Ένας φίλος της είχε πάει να την δει, ήπιε όμως πολύ και δεν ήταν σε θέση...
να οδηγήσει. 



Τελειώνοντας την δουλειά της, η νεαρή κοπέλα θέλησε να τον βοηθήσει να φτάσει σώος στο σπίτι του.
Δεν είχε όμως καλή γνώση οδήγησης καθώς δεν είχε βγάλει ακόμα δίπλωμα. Τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και μπήκε στη θέση του οδηγού. Το σπίτι του φίλου της ήταν λίγα χιλιόμετρα μακρυά και έτσι πίστεψε πως μπορεί να τα καταφέρει.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.Όπως αναφέρει η Espresso, η 22χρονη, επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μια ανηφόρα χωρίς καλή ορατότητα, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τα δύο παιδιά και τον οδηγό του φορτηγού και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Για την Ιωάννα όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο 21χρονος Αλέξης και ο οδηγός του φορτηγού, που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.
Οι γονείς της έσπευσαν στο νοσοκομείο αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το τροχαίο, με την ελπίδα να είναι απλώς τραυματισμένη. Όταν όμως έμαθαν για την κόρη τους, κατέρρευσαν. Η μητέρα της μάλιστα της είχε μιλήσει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα και της είχε πει πόσο την αγαπούσε.
Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε τη Δευτέρα στον τόπο καταγωγής της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι βρέθηκαν κοντά της για της πουν το στερνό αντίο.