Latest News

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Λήστεψαν την ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα - Της έκλεψαν 70.000 ευρώ και κοσμήματα

Η Νόνικα Γαληνέα βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, επιστρέφοντας στο σπίτι της από τις διακοπές της στις Σπέτσες, το μεσημέρι της...
περασμένης Τετάρτης.

Η ηθοποιός διαπίστωσε ότι  το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της ήταν αδειανό κι έλειπαν από μέσα κοσμήματα τεράστιας αξίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι ληστές είχαν χρησιμοποιήσει αντικλείδι και τίποτα δεν έδειχνε ότι η κατοικία της, δίπλα από το Προεδρικό Μέγαρο, είχε δεχθεί επίθεση »ποντικών». Σύμφωνα με την espresso η ανησυχία της γιγαντώθηκε, αφού τίποτα δεν πρόδιδε παραβίαση και η οι ασυνομικοί είπαν ότι «η δουλειά έχει γίνει από μέσα». Αμέσως ελέγχθηκε και το δεύτερο σπίτι της ηθοποιούς στη Κηφισιά, αφού δεν αποκλειόταν αν δεν ελεγχόταν οι ληστές να είχαν το αντικελείδι και εκείνου του σπιτιού.

Ψάχνοντας οι αστυνομικοί το πρόσωπο που μπορεί να έστησε τη ληστεία, κατέληξε να ψάχνει αλλοδαπή οικιακή βοηθό της Γαληνέα, η οποία είχε προσληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και έφυγε για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ είχε στην κατοχή της τα κλειδιά του σπιτιού και δεν τα παρέδωσε όταν διέκοψε τη συνεργασία.


 Η Νόνικα Γαληνέα, σοκαρισμένη, βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της φίλης της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, όπου φιλοξενείται μέχρι να ηρεμήσει και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.