Latest News

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Γιατί πήγε ο Μιχαλολιάκος στην ορκωμοσία...(ΕΙΚΟΝΕΣ)


Αν αναρωτιέστε γιατί πήγε ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στην τελετή ορκωμοσίας των νέων μελών του δημοτικού Συμβουλίου, τότε  μια  πρώτη απλή εξήγηση είναι ότι...
επειδή ήθελε!
Μια δεύτερη εξήγηση είναι ότι αν δεν πήγαινε σήμερα μετά δεν θα μπορούσε να ορκιστεί άλλη μέρα, όπως είχε δηλώσει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. 
Ο λόγος είναι ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο επειδή είναι επικεφαλής παράταξης και όχι απλός δημοτικός σύμβουλος.
Έτσιμ ο  Βασίλης Μιχαλολιάκος έφτασε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι μαζί με τους εκλεγμένους του συνδυασμού "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" στοτο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
.Στη διάρκεια της τελετής ήταν εμφανώς αμήχανος και φαινόταν να νοιώθει άβολα με τα χέρια συνεχώς  σταυρωμένα. Μάλιστα, αποχώρησε σχετικά νωρίς μόλις υπέγραψε το πρωτόκολλο ορκωμοσίας...


Σε ανάρτηση του στο facebook ο Β. Μιχαλολιάκος εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη "στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες που για 25 συνεχόμενα χρόνια με τίμησαν όσο ποτέ κανένα άλλο πολιτικό στον Πειραιά. Ευχαριστώ από καρδιάς τους άξιους συνεργάτες μου τον συνδυασμό Μας Ενώνει ο Πειραιάς, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους δημότες. Όλοι μαζί επιτύχαμε την ισχυρή συμμαχία που άλλαξε την πόλη μας. Ο Πειραιάς έγινε πόλη καθαρή, ανθρώπινη, επαναλειτουργεί το Δημοτικό Θέατρο, το 2015 είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ναυτιλίας και βάλαμε τις βάσεις για να είναι το 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, υλοποιούνται έργα άνω των 100εκ ευρώ τα οποία αλλάζουν τον Πειραιά μας. Από παρηκμασμένη πόλη αποκομμένη από την θάλασσα γίνεται σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη λιμάνι με πρόσβαση στις παραλίες της. Επαναποκτα την χαμένη της αρχοντιά".

Ο απερχόμενος δήμαρχος επεσήμανε ακόμη ότι: "Φεύγω από Δήμαρχος της πόλης με το κεφάλι ψηλά γεμάτος ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον πειραϊκό λαο.
Καλή επιτυχία στην νέα δημοτική αρχη. εκφράζω την ειλικρινή ευχή μου το δημιουργικό αυτό έργο να συνεχιστεί και στα προσεχή 5 χρόνια". 

@ Πάντως σιγά να μην πήγαινε στην ορκωμοσία...