Latest News

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Συγγενείς νεκρής χτύπησαν νεκροτόμο!


Συγγενείς νεκρής χτύπησαν νεκροτόμο, έσπασαν τζάμια και έπιπλαΧαμός επικράτησε  στο νοσοκομείο του Ρίου, με τους συγγενείς μιας γυναίκας, που είχε βάλει νωρίτερα τέλος στη ζωή της, να επιτίθενται σε νεκροτόμο, χτυπώντας τον με κατσαβίδι στο κεφάλι και να προκαλούν σημαντικές φθορές στον χώρο...

του νεκροτομείου.
Η γυναίκα, που ήταν ρομά, βρέθηκε απαγχονισμένη το πρωί στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Όταν έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, συγγενείς της συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να θρηνήσουν τον χαμό της. Το άψυχο σώμα της μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου και εκεί προκλήθηκε ένταση, καθώς οι συγγενείς και φίλοι της ζητούσαν επίμονα να την δουν. Ο υπάλληλος, ωστόσο, τους ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Αυτό τους εξόργισε και του επιτέθηκαν με κατσαβίδι, χτυπώντας τον στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο νεκροτόμος παρουσίασε κρίσεις επιληψίας από το χτύπημα ενώ οι συγγενείς προκάλεσαν ζημιές στον χώρο, σπάζοντας τζάμια και έπιπλα.
"Ποιος θα απολογηθεί στον εργαζόμενο που αυτή την ώρα υποφέρει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του κτιρίου; Ας ψάξουν αλλού τους υπαίτιους για τον πόνο της οικογένειά τους, όχι στους εργαζόμενους και τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου. Η Αστυνομία οφείλει να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να συλλάβει τους υπευθύνους" δήλωσε ο κ. Μπονάνος, ο οποίος επικοινώνησε με τον επικεφαλής της ΕΛΑΣ στην περιοχή, απαιτώντας να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.
Να σημειωθεί ότι η νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί την Δευτέρα (01/09), με την ιατροδικαστή να έχει ζητήσει από τον διοικητή του νοσοκομείου να έχει αστυνομική προστασία.