Latest News

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές (ΕΙΚΟΝΑ)


Ακόμη ένας δάσκαλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, συνελήφθη στις Σέρρες για ασέλγεια
Και δεύτερος δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων...


μαθητών του.
Μετά την προ ημερών σύλληψη και προφυλάκιση του 47χρονου εκπαιδευτικού Παναγιώτη Κουλαξίζη, του Χρήστου και της Μαρίκας αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών συνέλαβαν έναν ακόμη εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για παρόμοιες πράξεις.
Ειδικότερα, πρόκειται αυτήν τη φορά για 49χρονο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Σερρών για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης παιδιού, κάτω των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση, πράξεις που έγιναν το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος συλληφθείς είναι πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερο σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Ο εν λόγω 49χρονος εκπαιδευτικός, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και κρατείται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές των Σερρών για να απολογηθεί.
Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.
paiderastis-570
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη περίπτωση είδε πριν από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Στην πρώτη αυτήν περίπτωση ο 47χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε επτά ανήλικους, οκτώ έως δώδεκα ετών, όλοι μαθητές του σχολείου σε χωριό των Σερρών, όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια, στο οποίο ήταν και υποδιευθυντής.