Latest News

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πιο θεσμικός γίνεται; Δεν γίνεται!

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απέφυγε στην τελευταία συνέντευξη τύπου να ξεκαθαρίσει αν θα πάει ή όχι στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Πειραιά με δήμαρχο το...
Γιάννη Μώραλη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο απερχόμενος δήμαρχος θα συνοδεύσει τα εγγόνια του στο χωριό της γυναίκας του και δεν ξέρει αν θα προλάβει να επιστρέψει για να ορκιστεί στη μια το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης!

Φυσικά είναι δικαίωμα του αν θα παραστεί ή όχι στην ορκωμοσία ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Πειραιά. Αυτό μπορεί να απασχολεί τον ίδιο και τα συγγενικά του πρόσωπα ή κάποιους άλλους μεταξύ των οποίων και τον πρώτο επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλου του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς".

Ωστοσο να συζητά δημόσια εάν θα πάει ή όχι και να επικαλείται έναν τέτοιο λόγο, είναι τουλάχιστον προκλητικό και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο. (Ήδη, ο Ιωσήφ Βουράκης έκανε ένα αιχμηρο σχόλιο στη σελίδα του στο facebook, ενώ ακολούθησαν ανάλογα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους).

Μπορεί, λοιπόν, ο ίδιος να πάρει όποια απόφαση θέλει, αλλά δεν μπορεί να εμφανίζεται ως θεσμικός, όπως του αρέσει να λέει συχνά, αν δεν παραστεί στην τελετή ορκωμοσίαγυρίζοντας ουσιαστικά την πλάτη σε όσους τον ψήφισαν.  

@ Πάντως, μεταξύ μας ούτε κι εμείς έχουμε αποφασίσει έως τώρα αν θα πάμε ή όχι στην τελετή ορκωμοσίας στο Δημοτικό Θέατρο, αλλά τουλάχιστον ποτέ δεν δηλώσαμε ότι είμαστε θεσμικοί...