Latest News

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

"Φασαρία" με την ορκωμοσία του Νίκου Κούζηλου

Πονοκέφαλο στις τοπικές αστυνομικές αρχές -και όχι μόνο - φαίνεται ότι προκαλεί η συμμετοχή στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του προφυλακισμένου Νίκου Κούζηλου, ο οποίος εξέλεγη δημοτικός σύμβουλος στις..
τελευταίες εκλογές. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναμένεται να πάρει ολιγόωρη άδεια προκειμένου να παραστεί την Κυριακή στη μια το μεσημέρι στην τελετή ορκωμοσίας στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Η παρουσία του είναι περισσότερο για να γίνει "ντόρος" από τη Χρυσή Αυγή, καθώς αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Ηλία Κατσαφάδο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. 

Για την ημέρα της ορκωμοσίας, η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή εμπρός από το Δημαρχείο, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Αν και όλη αυτή η φασαρία μπορεί να χαλάσει την ορκωμοσία, ίσως είναι καλύτερα να ορκιστεί την Κυριακή μαζί με τους άλλους δημοτικούς συμβούλους, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με τον κώδικα,  θα έπρεπε να πάει στον Κορυδαλλό και να τον ορκίσει ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης...