Latest News

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ο οργασμός "Squirting" και ο Γιάννης Μώραλης...

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει τώρα ο γυναίκειος οργασμός "Squirting" με το νέο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη; 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Ήταν 4 Αυγούστου του 2011, όταν αναρτήθηκε στο "Reportaz Net" ένα θέμα με τίτλο "Ο γυναικείος οργασμός "Squirting" και πως να τον πετύχετε" (ΕΔΩ)
Αυτή ήταν μια απλή ανάρτηση, που έγινε για πλάκα μέσα στο καλοκαίρι, και θεωρείται λίγο πολύ από αυτά τα θέματα που αποκαλούνται "αναλώσιμα". Τα βλέπει ο κόσμος και σε μερικές ώρες, άντε ημέρες τα έχει ξεχάσει. Με τον γυναικείο οργασμό , όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει χιλιάδες αναρτήσεις επί παντός επιστητού, παραμένει συνολικά το πρώτο σε επισκεψιμότητα θέμα με περισσότερα από 100.000 μοναδικά «χτυπήματα». Προσοχή, όχι καθημερινά, αλλά συνολικά.Σταθερά κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα εμφανίζεται να δέχεται πολλές επισκέψεις. Μάλιστα σήμερα που γράφεται αυτό το κείμενο, 752 άτομα φαίνεται να διάβασαν από το πρωί αυτό το άρθρο! (Αλήθεια, πως να το βρίσκουν και πάνω απ' όλα τους βοήθησε στην πράξη;)
Αυτός που μπόρεσε να "νικήσει" το γυναικείο οργασμό και να τον ρίξει από την πρώτη θέση με τις περισσότερες επισκέφεις για μόνο ένα μήνα, ήταν ο Γιάννης Μώραλης!  Μιλάμε για την ανάρτηση με τίτλο "Ποιος είναι ο Γιάννης Μώραλης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)ΕΔΩ". 
Δημοσιεύτηκε στις 7 Απριλίου 2014, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του για το Δήμο Πειραιά και  ξεπέρασε τις 14.600 μοναδικές επισκέψεις. Αυτό είναι λίγο πολύ λογικό μιας και τότε είχε χαμηλή αναγνωρισιμότητα και υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον  να μάθουν ποιος είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος. 
Πάντως, το φαινόμενο του γυναικείου οργασμού "Squirting" δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει προβληματίσει γιατί είναι λιγάκι παράδοξο το γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια δέχεται τόσες πολλές επισκέψεις...
@ Τουλάχιστον τον πετύχατε τον οργασμό κορίτσια ή τσάμπα πήγαν τόσα χτυπήματα;