Latest News

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2014: Δείτε τους πίνακες ανά νομό και δήμο


ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2014: Δείτε τους πίνακες ανά νομό και δήμοΗ Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανήρτησε στην ιστοσελίδα της τους οριστικούς πίνακες που αφορούν την φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς...
μέσω ΕΣΠΑ.


Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε τους απορριφθέντες και τους επιλαχόντες εδώ
Προηγήθηκε η εξέταση των ενστάσεων εντός της εβδομάδας. Όπως σημειώνει η ΕΕΤΑΑ, οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων, θα είναι διαθέσιμες για τις δομές, στο site της εταιρείας (eetaa.gr) από σήμερα, 31/8/2014.
«Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 10/9/2014», ενημερώνει σχετική ανακοίνωση.
Δείτε τους πίνακες ανά νομό και δήμο ΕΔΩ
Επίσης αναρτήθηκα οι εντολές τοποθέτησης ώστε να ξεκινήσουν οι εγγραφές των παιδιών και να αρχίσει η δωρεάν φιλοξενία τους. Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων, θα είναι διαθέσιμες για τις δομές, στο site της ΕΕΤΑΑ από σήμερα, 31/8/2014.
Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 10/9/2014 Οι γονείς θα μπορούν σήμερα να δουν σε ποιον παιδικό σταθμό επιλέχθηκαν μέσω ΕΣΠΑ μετά και από την μοριοδότηση που προέκυψε από τις ενστάσεις.
Εγγραφές Τέκνων στις Δομές - Εντολή Τοποθέτησης - Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) Κατόπιν της ανακοίνωσης των τελικών αποτελεσμάτων, η ΕΕΤΑΑ θα αποστείλει στον Ανάδοχο Φορέα
α) «Εντολή τοποθέτησης» για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας σε δύο (2) αντίτυπα, η οποία είναι αυστηρά προσωπική, δεν μεταβιβάζεται, δεν εκχωρείται, ούτε πωλείται. Το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» θα χορηγείται στη μητέρα ενώ το αντίγραφο, το οποίο θα φέρει την υπογραφή της μητέρας, θα τηρείται στη δομή.
β) Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) των ωφελουμένων μητέρων της Δομής, το οποίο θα περιλαμβάνει αναλυτική κατάσταση των μητέρων, τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, τα ονόματα των εγγεγραμμένων τέκνων τους καθώς και η κατηγορία θέσης αυτών. γ) Κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των ωφελουμένων μητέρων, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής των τέκνων τους.