Latest News

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Βρέθηκε η 9χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Νίκαια


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 9χρονης από την περιοχή ...
της Νίκαιας.


Με νέα του ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, ανακοίνωσε ότι η 9χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί το πρωί από την περιοχή της Νίκαιας, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Η έγκαιρη κινητοποίηση των φορέων και των ευαισθητοποιημένων πολιτών για μία ακόμα φορά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άμεση εύρεση του παιδιού. Η ανήλικη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της χάρη στην εξειδικευμένη παρέμβαση της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια κατά τη διάρκεια αναζήτησης της ανήλικης με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.

Από τη στιγμή της εξαφάνισης του παιδιού αλλά και κατά την εύρεσή του, Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας και της οικογένειάς της, προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη. Σημαντικό ρόλο στην εύρεση της ανήλικης έπαιξε η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των ΜΜΕ, των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα ΜΜΕ.