Latest News

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασαν χειροπέδες σε ειδικό φρουρό στον Πειραιά - Δείτε γιατί τον συνέλαβαν...

Ένας 28χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, συνελήφθη στον Πειραιά για δωροληψία υπαλλήλου, απόπειρα εκβίασης και...
ψευδή καταμήνυση.
Ήδη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 41χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη συνεργείου, με τον οποίο ο 28χρονος Ειδικός Φρουρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις από το 2008.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ειδικός Φρουρός τον περασμένο Αύγουστο, ζήτησε από τον 41χρονο να του επισκευάσει δωρεάν την μοτοσικλέτα του. Όταν εκείνος αρνήθηκε, ο Ειδικός Φρουρός απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 2.500 – 3.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι είναι χρήματα που του «όφειλε», ως αντάλλαγμα για τους πελάτες που έφερνε στο συνεργείο του.

Επιπλέον, επειδή ο 41χρονος αρνήθηκε την καταβολή των χρημάτων ο 28χρονος υπέβαλλε καταγγελία εναντίον του για δήθεν κλεμμένες μοτοσικλέτες, που βρίσκονταν στο κατάστημά του. Η καταγγελία αποδείχθηκε ψευδής μετά την αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης.

Χθες (19-09-2014), σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 41χρονος παρέδωσε στον Ειδικό Φρουρό το προσημειωμένο ποσό των 3.000 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή του Πειραιά.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο συνέλαβαν τον 28χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.