Latest News

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις νεαρών για τα επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα σε Κερατσίνι - Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κερατσίνι: Στις 50 έφτασαν οι προσαγωγές διαδηλωτώνΤουλάχιστον 50 νεαρούς συνελαβε απόψε η αστυνομία έξω από την εκκλησία της Υπαπαντής, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα... 
στο Κερατσίνι.

Τα επεισόδια ξεκίνησα όταν ομάδα περίπου 500 ατόμων που ακολουθούσαν στην ουρά  της πορείας,, προκάλεσε φθορές σε καταστήματα (υποκαταστήματα τραπεζών,,καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και πώλησης χρυσού) στις οδούς Σαλαμίνος, Λαμπράκη και Παναγή Τσαλδάρη, ενώ εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομίας. Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν και στο ΚΕΠ επί της Λεοφώρου Σαλαμίνος.
Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων ενώ οι νεαροί άναβαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών. ΤΑ επεισόδια επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους μέχρι τα συνόρα του Κερατσινίου με το Δήμο Πειραιά... Ομάδα από περίπου 50 νεαρούς έφτασε μέχρι την εκκλησία της Υπαπαντής, όπου εγκωβίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμα σε καταμέτρηση των καταστημάτων στα οποία προκλήθηκαν φθορές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον μικροτραυματισμό ηλικιωμένης στην οδό Σαλαμίνος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμέμεναν έως αργά τη νύχτα σε επιφυλακή στην περιοχή.