Latest News

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ντίνος Κόκκαλης - Αταλάντη Μαρτίνου: Ο γάμος της χρονιάς στις Σπέτσες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ντίνος Κόκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου παντρεύονται αύριο 6 Σεπτεμβρίου στις Σπέτσες και πολλοί κάνουν λόγο για τον γάμο...
της χρονιάς.



Μετά από ένα φλογερό ειδύλλιο αρκετών μηνών, ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Ντίνος, και η Αταλάντη Μαρτίνου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες.
Το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο γραφικό νησί των Σπετσών όπου η οικογένεια Μαρτίνου παραθερίζει τους καλοκαιρινούς μήνες», υποστηρίζουν άτομα του κύκλου τους. «Αν και πάγια τακτική και των δύο οικογενειών είναι να διατηρούν χαμηλούς τόνους, το γαμήλιο γλέντι θα έχει ιδιαίτερο κοσμικό ενδιαφέρον αφού αναμένεται να παραβρεθεί όλη η χρυσή next generation - έστω και κεκλεισμένων των θυρών», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές. Σύμφωνα με το protothema.gr, αρκετοί είναι εκείνοι από τους προσκεκλημένους που σπεύδουν να ακυρώσουν κάθε άλλη φθινοπωρινή εξόρμηση προκειμένου να παραβρεθούν στο γάμο του ζευγαριού.  
Οι λεπτομέρειες του μυστηρίου,το οποίο σύμφωνα με όσα ακούγονται στο νησί θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Νικόλαο, κρατούνται για λόγους ασφαλείας ως επτασφράγιστο μυστικό. Είναι άλλωστε νωπές ακόμα οι μνήμες από την περιπέτεια που είχε ο αδελφός της νύφης Κίκος Μαρτίνος, όταν τον χειμώνα που μας πέρασε λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής, γεγονός που εντείνει την επιθυμία των δύο οικογενειών να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 6 Σεπτεμβρίου το παλιό και το νέο λιμάνι των Σπετσών θα κατακλυστούν από τα mega yachts μεγαλοεπιχειρηματιών και εφοπλιστών που βρίσκονται στη λίστα των καλεσμένων.  Επίσης, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κρατήσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» για τη διαμονή κάποιων προσκεκλημένων, το οποίο στη διάρκεια της εβδομάδας των γαμήλιων προετοιμασιών θα διατίθεται αποκλειστικά για τους φίλους του ζευγαριού, ενώ έχουν προγραμματιστεί προς τιμήν τους παράθεση δείπνου και cocktail events. Οσο για τη λίστα των καλεσμένων, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα πιο ισχυρά ονόματα των εφοπλιστικών και επιχειρηματικών κύκλων, όπως εκείνα των Λιβανού, Προκοπίου και Οικονόμου. Σύμφωνα με όσα συζητιούνται, το νυφικό έχει παραγγελθεί από γνωστό οίκο του εξωτερικού, ενώ την επιμέλεια και τις λεπτομέρειες των προετοιμασιών έχει αναλάβει η μητέρα της Αταλάντης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, μια γυναίκα με υψηλό γούστο και έντονη φιλανθρωπική δράση. Πάντα, όμως, βασικό μέλημα των δύο οικογενειών παραμένει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στους γαμήλιους εορτασμούς και να μείνουν μακριά από το μυστήριο οι φωτορεπόρτερ ώστε να διαφυλάξουν τις προσωπικές στιγμές μιας τόσο σημαντικής μέρας για την κοινή ζωή του ζευγαριού. 



Δεν είναι τυχαίο ότι στους ντόπιους κατοίκους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τριήμερο γαμήλιο εορτασμό έχει δοθεί σαφής οδηγία να μη διαρρεύσει καμία σχετική πληροφορία. Αυτό πάντως που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα δοθούν πολυάριθμα δείπνα και πάρτι σε διάφορα εστιατόρια του νησιού, όπως το γραφικό «Ορλώφ» και το παραλιακό bar-restaurant «Παράδεισος» στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, το οποίο μάλιστα 15 ημέρες πριν από τον γάμο θα κλείσει τις πόρτες στους ενδεχόμενους πελάτες προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος για τα beach party και μπάρμπεκιου που πρόκειται να διοργανωθούν. Σημαντική λεπτομέρεια: είναι ήδη ρεζερβέ οι περισσότερες άμαξες του νησιού για τη μετακίνηση των καλεσμένων!


Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ντίνος Κόκκαλης - Αταλάντη Μαρτίνου: O γάμος της  χρονιάς στις Σπέτσες

Η γνωριμία του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου προέκυψε μέσα από κοινές παρέες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα, όπως συνηθίζεται σε γόνους οικογενειών με τόσο ισχυρά ονόματα, απέφευγαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις για να μη δώσουν στόχο στον Τύπο, καθώς δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι για την εξέλιξη της σχέσης τους. Προτιμούσαν να συχνάζουν σε ήσυχα στέκια των νοτίων προαστίων αποφεύγοντας συστηματικά τα κοσμικά κλαμπ και εστιατόρια για ευνόητους λόγους.

 Η Αταλάντη είναι κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου, μιας από τις πλέον κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες του τόπου μας. Ακολουθώντας τη νοοτροπία των προγόνων της, ήταν πάντοτε ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που σπάνια φωτογραφιζόταν σε κοσμικά events, όπως άλλωστε και η υπόλοιπη οικογένειά της. Στο Κολλέγιο οι συμμαθητές της τη θυμούνται ως ένα όμορφο κορίτσι που δεν αναφερόταν ποτέ στα ταξίδια της και στην άνετη ζωή που ζούσε. 



Πανευτυχείς γονείς ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη

Στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών της συνήθιζε να κάνει σκι στο Σεν Μόριτζ, ενώ τα καλοκαίρια παραθέριζε στις Σπέτσες όπου τα μέλη της οικογένειας Μαρτίνου διαθέτουν σπίτια. Οι ίδιοι αναφέρονται επίσης στην αγάπη της για τη ζωγραφική. Με παππού έμπορο τέχνης και γονείς από τους πιο αξιόλογους εγχώριους συλλέκτες, η νεαρή κοπέλα μυήθηκε νωρίς στον κόσμο των εικαστικών τεχνών, με τα deals γύρω από μυθικής αξίας έργα να τη συναρπάζουν. Στην Αμερική όπου βρέθηκε μετά την αποφοίτησή της από το Κολλέγιο σπούδασε αρχικά οικονομικά και marketing και αργότερα Ιστορία της Τέχνης. Οταν η διάσημη Skarstedt Gallery της πρότεινε να συνεργαστούν, εκείνη ανταποκρίθηκε στην πρόκληση για να αποκτήσει αφενός εμπειρία και αφετέρου διασυνδέσεις με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τέχνης.Οπως λέγεται, οι ιδιοκτήτες της Skarstedt, που θεωρείται ναός της τέχνης, έμειναν άναυδοι όταν πληροφορήθηκαν ότι το κορίτσι που διοργανώνει μια σειρά από επιτυχημένες εκθέσεις και events ανήκει σε μια από τις σημαντικότερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ευρώπης. Εξίσου εντυπωσιασμένοι όμως έμειναν και οι αναγνώστες ξένων περιοδικών διακόσμησης όταν είδαν φωτογραφημένο στις σελίδες τους το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα μυθικό σπίτι 180 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή West Village, με μοναδική θέα, που αγόρασε αντί 4 εκατ. δολαρίων, ενώ παλαιότερα ανήκε στον τραγουδιστή των Depeche Mode, Ντέιβιντ Γκάχαμ.



Οι γονείς της νύφης Ανδρέας και Αλεξάνδρα Μαρτίνου, από τις πλέον κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες του τόπου μας

Ο Ντίνος Κόκκαλης, γιoς του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, είναι έναs ώριμος και ιδιαίτερα ευγενής νέος, ο οποίος ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες. Από την εποχή που σπούδαζε οικονομικά στο University of Boston θεωρείται ένα εξαιρετικά δυνατό επιχειρηματικό μυαλό. Οταν επέστρεψε από την Αμερική αφοσιώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας σταδιακά σημαντικές θέσεις στα διοικητικά συμβούλια των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου. Σήμερα κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Ιntracom Holdings και τη hol, έχοντας πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον πατέρα του. Είναι μετρημένος, σταθερός, χαμηλού προφίλ και λατρεύει τη Μύκονο, στην οποία περνά όλα του τα καλοκαίρια αλλά και κάποιες αργίες. Αυτή τη φορά, όμως, θα απαρνηθεί το Νησί των Ανέμων για χάρη των Σπετσών και της αγαπημένης του Αταλάντης.