Latest News

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η πρώτη απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη...

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού  Βαγγέλης Μαρινάκης απουσίαζε από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά.

Οι λόγοι της απουσίας του δεν έγιναν γνωστοί, αν και για άλλους απόντες δημοτικούς συμβούλους ειπώθηκαν κάποιες δικαιολογίες, όπως πχ ασθένεια.   

Αυτή είναι η πρώτη απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα μόλις δύο δημοτικά συμβούλια και την πρώτη ειδική συνεδρίαση (δημαιρεσίες) όπου προήδευσε ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς.

Απλά να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου είχε γίνει το πρόσωπο της ημέρας με την ατάκα περί ανίκανους και απατεώνες που υπάρχουν μέσα σ' αυτή την αίθουσα. (ΕΔΩ)

Τότε, μάλιστα, προανήγγειλε ότι σύντομα ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης θα δώσει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι δημότες για την κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία παρουσίασε μια πλασματική πραγματικότητα. 

Ωστόσο έχουν περάσει ήδη τρεις βδομάδες και δεν έχουν δοθεί ακόμη  στη δημοσιότητα τα στοιχεία, χωρίς αυτό ν' αποκλείεται να συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

@Σε κάθε περίπτωση, πάντως αν υπάρχουν τέτοιου είδους οικονομικά στοιχεία, τότε καλό είναι να δοθούν σύντομα (για να μην πούμε χθες!) για ευνόητους λόγους...