Latest News

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο ρεσιτάλ με νούμερα του Τάσου Κάρλε (ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ)


Σε φοβερή φόρμα βρέθηκε ο Τάσος Κάρλες στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά. 
Σαν έτοιμος από καιρό μετά την προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση πήρε το λόγο κι έκανε έναν απολογισμό των οικονομικών σε βάθος εικοσαετίας με επίκεντρο τα δάνεια του Δήμου.
Ο Τάσος Κάρλες άρχισε να αραδιάζει - αργά και βασανιστικά - τα νούμερα που είχε από έναν πίνακα. Ήταν με μια λέξη: ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ! 
Κάποια στιγμή, ο πρόεδρος Γιώργος Δαβάκης τόλμησε να τον διακόψει, ζητώντας να είναι πιο σύντομος. Τι το ήθελε; Το επιχείρημα Κάρλε ήταν αποστομωτικό: 
"Θα μπορούσα να σας δώσω τον πίνακα με τα στοιχεία, αλλά μπορείτε να τα διαβάσετε;" είπε και συνέχισε ακάθεκτος χωρίς να περιμένει απάντηση...
  Ο Τάσος Κάρλες συνέχισε να παραθέτει αριθμούς που είναι αμφίβολο αν μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς μέσα στην αίθουσα. 
Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δεν άντεξε και επιχείρησε να τον διακόψει εκφράζοντας την απορία : "Ποιο είναι το θέμα; Σηκώνω τα χέρια ψηλά"!    
Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών συνέχισε την παράθεση στοιχείων καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου ήταν η μόνη που κατάφερε να μειώσει τα δάνεια, ενώ αποφάνθηκε ότι ο Δήμος είναι ελλειμματικός και χρεωκοπημένος. 
Τότε ο δήμαρχος επεσήμανε την αντίφαση με τα λεγόμενα του προκατόχου του, λέγοντας:
 ''Μα ο κύριος Μιχαλολιάκος έλεγε στα τέλη Αυγούστου ότι άφησε έναν δήμο αυτάρκη οικονομικά..."
Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Τάσο Κάρλε και ήταν αφοπλιστική, αλλά και επική:
 "Λέτε να μην το ξέρω; Εγώ του τα είχα γράψει του Μιχαλολιάκου!!!" 

@Μιλάμε για το ρεσιτάλ με τα νούμερα του Τάσου Κάρλε.Υπόκλιση!