Latest News

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Μώραλης: «Ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη...»

Μώραλης: «Ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη»


Ιστορική χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, μιλώντας για μεγάλη επιτυχία μέχρι να έρθει...
η επόμενη. 
Ο Δήμαρχος του Πειραιά αναφέρθηκε στην συμβολή του κόσμου του Ολυμπιακού και δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ είπε μεταξύ άλλων δήλωσε : «Μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη. Κερδίσαμε την Ατλέτικο και τώρα τη Γιουβέντους, είναι μεγάλες νίκες αυτές για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον Ολυμπιακό και για την πόλη του Ολυμπιακού, τον Πειραιά. Με τον κόσμο, που είναι ο 12ος παίκτης, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Στη Σουηδία δεν πήραμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τη Μάλμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για τον ήρωα της συνάντησης Ρομπέρτο ανέφερε :
«Θα έρθουν οι σημαντικές εμφανίσεις, έκανε εκπληκτική εμφάνιση ο Ρομπέρτο και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Ο Ρομπέρτο είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Δεν είναι τυχαίες οι αποκρούσεις, ήταν μέσα στις φάσεις.
Τέλος για  την πρόκριση ο δήμαρχος Πειραιά είπε: «Βεβαίως, μπορεί να προκριθεί. Πάει καλά η ομάδα, έχει καινούριους ποδοσφαιριστές, θέλει τον χρόνο της. Όμως, βλέπουμε ότι έχει καλή ψυχολογία στην έδρα της, κάνει φάσεις και πετυχαίνει το γκολ...».