Latest News

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Piraeus Street Relays»:Η σκυτάλη στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Πειραιάς παίρνει την σκυτάλη και τρέχει" για τη πρωτοποριακή διοργάνωση των αγώνων σκυταλοδρομίας  «Piraeus Street Relays» γίνουν στην πόλη στις...
16 Νοεμβρίου.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου για το «Piraeus Street Relays», με την παρουσία του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη, του προέδρου του ΟΠΑΝ Πειραιά Σταύρου Ελληνιάδη και διακεκριμένων αθλητών που πρόκειται να λάβουν μέρος στη πρωτοποριακή διοργάνωση αγώνων σκυταλοδρομίας.

Με τίτλο του 1ου αγώνα δρόμου της πόλης «Η σκυτάλη στον Πειραιά», ο Γιάννης Μώραλης κάλεσε τον κόσμο να βγει στον δρόμο και να αθληθεί και να καταπολεμήσει όσο μπορεί το άγχος και να ξεχαστεί από τα διάφορα προβλήματα των ημερών.
Στη παρουσίαση το «παρών» έδωσαν σπουδαίοι αθλητές οι οποίοι είναι πρεσβευτές των Street Relays στον Πειραιά. Οι Σπύρος Γιαννιώτης, Αιμίλιος Παπαθανασίου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αθηνά Αγγελοπούλου και ο προπονητής Νίκος Γέμελος, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα και έκλεισαν ραντεβού με τον κόσμο στις 16 Νοεμβρίου στη Πλατεία Κανάρη στον Πειραιά, σημείο αφετηρίας του αγώνα.
Ο αγώνας αυτός θα έχει, επίσης, φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στην «Αργώ», σωματείο ναυτικών γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Τι είναι τα Street Relays και ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
Τα Street Relays είναι αγώνες σκυταλοδρομίας 4x2500 μ. και 2x5000, ενώ τα Kid Relays (για παιδιά) είναι αγώνες 4x100 και 4x200 και θα διεξαχθούν από τις 10.30 εως τις 13.30 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες.
1. Ομάδες Ανδρών
2. Ομάδες Γυναικών
3. Μικτές ομάδες (τουλάχιστον ένα άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε ομάδα)
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.relays.gr από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο – αρχηγό κάθε ομάδας. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώνονται στις 11 Νοεμβρίου. Τα Street Relays θα συνεχιστεί και το 2015 με εννέα πόλεις σ' όλη την Ελλάδα.
@ Η φωτογραφία είναι από το FB της Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία όμως είναι η μόνη που δεν κρατάει καρτελάκι με το όνομά της...