Latest News

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο Αλβανός πιστολέρο στο Μικρολίμανο – Τρέχει με το καλάσνικοφ στο χέρι [βίντεο+εικόνα]

Πεντακάθαρα έχει καταγραφεί ο Αλβανός πιστολέρο σ' ένα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο. Απεικονίζει τον Αλβανό σεσημασμένο κακοποιό, στιγμές μετά το παραλίγο μακελειό στο Μικρολίμανο. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




Mikrolimano-Alvanos-570-jpgΣύμφωνα με το βίντεο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο δράστης βγαίνει από το μαγαζί κρατώντας στο χέρι το καλάσνικοφ, με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε σκορπίσει τον πανικό σε θαμώνες και προσωπικό, αφού είχε ρίξει κατά ριπάς, σε μία τυφλή επίθεση που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.
Λίγο νωρίτερα άλλο ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή δείχνει τις δραματικές στιγμές, με τον αλβανο δράστη να πυροβολεί κατά ριπάς με το καλάσνικοφ, στο κατάστημα στο Μικρολίμανο.
Το συγκεκριμένο βίντεο, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ενώ σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του πιστολέρο που βρίσκεται στην Αττική. Ο ίδιος, βεβαίως, είναι άφαντος, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.