Latest News

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Ελληνίδα διπλωμάτης σκοτώθηκε στη γέφυρα του ποταμού Κβάι

potamos-kvai-gefyra-570
Σε μία ανείπωτη τραγωδία μετατράπηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές της Ελληνίδας διπλωματικής υπαλλήλου, Αριστέας Λιάπη, στον ποταμό Κβάι...
της Ταϊλάνδης.
Η κ. Λιάπη, διοικητική υπάλληλος στην ελληνική πρεσβεία της Μπανγκόκ είχε μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια της στον ποταμό Κβάι. Κατά πληροφορίες, η άτυχη υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών έχασε τη ζωή της ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες στον ποταμό.
Η Αριστέα Λιάπη, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειας της, επέβαινε σε τρένο που περνούσε πάνω από τον Κβάι. Η τραγωδία συνέβη ενώ η διπλωματική υπάλληλος προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες τον ποταμό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.
Κατά μία εκδοχή, η διοικητική υπάλληλος της ελληνικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης ενδέχεται να παρασύρθηκε από το συρμό του τρένου την ώρα που προσπαθούσε να κατέβει, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τα βαγόνια και να βρει τραγικό θάνατο, μπροστά στα μάτια των μελών της οικογένειάς του.
«Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.