Latest News

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Έγδυσαν, έδειραν και έδεσαν σε κολόνα επίδοξο ληστή (βίντεο)

kleftis-570
Ένας επίδοξος ληστής που προσπάθησε να κλέψει κατάστημα, κατέληξε γυμνός και τυλιγμένος με πλαστική μεμβράνη σε κολόνα με το πλήθος να τον λιντσάρει και να τον βρίζει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο 32χρονος Βαλεντίνο Μπαρέρα μπήκε σε κατάστημα του Σαντιάγκο στη Χιλή και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να πάρει τις εισπράξεις. Για κακή του τύχη όχι μόνο δεν κατάφερε να κλέψει ούτε ένα κέρμα, αλλά βρέθηκε γυμνός στον δρόμο και τυλιγμένος με μεμβράνη σε μία κολόνα.
Γύρο του είχε μαζευτεί πλήθος κατοίκων οι οποίον του φώναζαν και τον έβριζαν ενώ οι φωτογραφίες από το πάθημα του έγιναν viral στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι που πήραν τον νόμο στα χέρια του έδειραν τον κλέφτη και τον έφτυναν ενώ πολλοί που είδαν τις φωτογραφίες αντέδρασαν γι αυτή την μέθοδο τιμωρίας λέγοντας πως δεν έχουν το δικαίωμα να του κάνουν.
Στον αντίποδα υπήρξαν και εκείνοι που υποστήριξαν τους κατοίκους λέγοντας πως πήραν τον νόμο στα χέρια τους επειδή δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές. Και ενώ ο κλέφτης ήταν δεμένος, η αστυνομία έκανε 20 λεπτά να φθάσει στο σημείο.
Οι αστυνομικοί τον απελευθέρωσαν ενώ τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει μήνυση σε όσους τον λιντσάρισαν. Ο κλέφτης δεν συνελήφθη ενώ δεν θέλησε να καταγγείλει τους κατοίκους που τον έκαναν σκουπίδι.