Latest News

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μήνυση Μελά για τα περί δωροδοκίας στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας


Ο Μελάς έκανε μήνυση στον Σούκουρη για τα περί δωροδοκίας για την εκλογή ΠροέδρουΜηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Παναγιώτης Μελάς σε βάρος του στελέχους της ΝΔ Γιώργο Σούκουρη και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να βρεθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου...
της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της κυρίας Ξουλίδου, ο Παναγιώτης Μελάς φέρεται να έχει ήδη δωροδοκηθεί πριν γίνει η καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας προς το πρόσωπο της βουλευτού των ΑΝΕΛ.
Σήμερα, η κυρία Ξουλίδου, μιλώντας στο «Βήμα», επέμεινε στα όσα είπε δημοσίως, διευκρινίζοντας ότι η επικοινωνία της με το στέλεχος που της πρότεινε χρήματα διήρκεσε αρκετό καιρό, συνήθως μέσω Facebook αλλά και τηλεφωνικά, και πως η τελευταία τους επαφή έγινε στις 20 Νοεμβρίου, όταν ο συνομιλητής της τη ρώτησε αν θυμάται την «πρότασή του» και της είπε πώς ήδη ο Παναγιώτης Μελάς τα «έχει πάρει» για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στη μηνυτήρια αναφορά του ο Παναγιώτης Μελάς υποστηρίζει ότι όλα είναι ψευδή και συκοφαντικά και κρύβουν σκοπιμότητα προς το πρόσωπό του. Γι' αυτόν τον λόγο ζητά διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση ευθυνών.