Latest News

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τι ακριβώς κάνει ο Αντώνης Καλογερόγιαννης στο Κοινωνικό Φαρμακείο Πειραιά

Με έκπληξη είδαμε στην ανακοίνωση του Αντώνη Καλογερόγιαννη να ενημερώνει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Πειραιά που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου...
της ΚΟ.Δ.Ε.Π..

Στο τέλος της ανακοίνωσης του επικεφαλής της Πειραιάς Όλοι Μαζί" για τον εθελοντισμό, ενημερώσει και για την δική του εθελοντική προσφορά και βοήθεια στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.


Σίγουρα προκαλεί αίσθηση το πρωτόγνωρο γεγονός ότι δημοτικός σύμβουλος να γνωστοποιεί μέσω δελτίου τύπου μια κοινωνική δράση της ΚΟΔΕΠ, πριν ακόμα το κάνει η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης!

(Κάτι ανάλογο ομολογούμε πως δεν το έχουμε ξαναδεί εδώ και χρόνια στο Δήμο Πειραιά...)
 Αν όμως ξεπεράσουμε το τυπικό του πράγματος (για κάποιους μπορεί να είναι και ουσιαστικό), απορεί κανείς τι ακριβώς κάνει ο Αντώνης Καλογερόγιαννης στην ΚΟΔΕΠ. 
Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως ο επικεφαλής Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ορίστηκε πρόσφατα μέλος στο Δ.Σ. της ΚΟΔΕΠ. Συνήθως ένα μέλος του ΔΣ προερχόμενο από την αντιπολίτευση εξαντλεί την προσφορά του με την παρουσία στις συνεδριάσεις, καταθέτοντας τις προτάσεις του στη διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης. 
Ωστόσο, όπως ο ίδιος σημειώνει, φαίνεται να έχει πιο ενεργό ρόλο καθώς συνεισφέρει εθελοντικά και βοηθάει στην οργάνωση του Κοινωνικού Φαρμακείου.(κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 10:00 – 13:00 ). 
Προφανώς μπορεί να υποθέσει κανείς πως διαθέτει αρκετό ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες (είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα) και επιθυμεί να τον προσφέρει εθελοντικά στην ΚΟΔΕΠ. Αυτό δεν είναι κακό, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν οι υπάλληλοι που πληρώνονται από την επιχείρηση και η διοίκηση της ΚΟΔΕΠ. Εκτός κι αν δεν μπορούν να το κάνουν και ανέλαβε αυτό το ρόλο ο Αντώνης Καλογερόγιαννης.

@ Αλήθεια, με την ευκαιρία να ρωτήσουμε, ποιος φαρμακοποιός είναι υπεύθυνος για τη χορήγηση των φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΚΟΔΕΠ;