Latest News

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ιδού η απόφαση για τους δύο λογιστές της ΚΟΔΕΠ - Νόμιμα βρέθηκαν στη ΔΗΡΑΠ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Το "Reportaz Net" δημοσιεύει την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που είχε κρίνει ΝΟΜΙΜΗ την 89/13 απόφαση του...
Δήμου Πειραιά. 
Η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πειραιά, της ΚΟΔΕΠ και της ΔΗΡΑΠ, για την παροχή λογιστικής υποστήριξης από την ΚΟΔΕΠ στη ΔΗΡΑΠ.  
Πρόκειται για τους δύο λογιστές της ΔΗΡΑΠ που είχαν αποσπαστεί από την ΚΟΔΕΠ  και έχουν βρεθεί στο στόχαστρο δημοσιευμάτων τα οποία "γράφουν τη μισή αλήθεια" και "θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν αποκρύπτουν σκόπιμα την άλλη μισή γιατί δεν έχουν (λέμε εμείς) κανένα όφελος απ’ αυτό".

 Γι’ αυτούς αλλά και για όσους παραμυθιάστηκαν από αναρτήσεις τους δημοσιεύουμε την απόφαση υπ' αριθμόν 28917/20889/12.6.2013 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που κρίνει ΝΟΜΙΜΗ την 89/13 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.
Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή εκδόθηκε σχεδόν δύο μήνες μετά από προηγούμενη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (14810/1263/8.4.2013), η οποία δεν μπορεί ισχύει πλέον επί της ουσίας, αφού αφορά στο ίδιο θέμα. 
Το παράδοξο είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να επικαλούνται την παλαιότερη απόφαση και να ζητούν να πάει κόσμος στον εισαγγελέα!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 



@Τελικά η δημοσιογραφική δουλειά φαίνεται δεν είναι τόσο δύσκολη, ακόμη κι αν γράφεις ανώνυμα σε blog! 
Επισημαίνουμε προς τους γερασμένους (ΔΗΘΕΝ) δημοσιογράφους να (ΜΗΝ) μας ρωτάνε όταν θέλουν να γράψουν κάτι δύσκολο... 
(σ.σ. Μα καλά δεν μπορείς να γράψεις καλύτερα;)