Latest News

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο μαθητής του Πειραιά που βραβεύτηκε από την UNICEF (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο μαθητής της τρίτης τάξης (Γ1) στο 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά Κωνσταντίνος
Αδαμόπουλος βραβεύτηκε στην τελετή απονομής "Βραβεία UNICEF 2014" που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή ...
της UNICEF.

H εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο,  είχε φέτος επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την υιοθέτηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απένειμε τιμητικό βραβείο στο 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Τάξη Γ1) στον μαθητή Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο  που εκπροσωπούσε το σχολείο και στην εκπαιδευτικό κ. Κλωστράκη. Το σχολείο του Πειραιά απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Παραμύθι" του εκπαιδευτικού προγράμματος της UNICEF "Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους".

Στο  χαιρετισμό του, ο δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων:
"Η εποχή που ζούμε είναι μια δύσκολη για τα παιδιά μας και είναι βέβαιο ότι πρέπει να βοηθηθούν με κάθε τρόπο τα παιδιά ολόκληρου του κόσμου.
Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να συνδράμουμε οικονομικά, άλλωστε αυτό το πράττει με μεγάλη επιτυχία ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά μας μπορούμε να υποστηρίξουμε την ενημέρωση για τα δικαιώματα των παιδιών και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε όλοι ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας".