Latest News

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Νίκος Γέμελος, ο προπονητής της χρονιάς είναι από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό

Κορυφαίος προπονητής για το 2014 αναδείχθηκε ο Νίκος Γέμελος. Ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού αλλά και ομοσπονδιακός τεχνικός , έλαβε την μεγάλη αυτή διάκριση με την οποία αναγνωρίζονται οι σπουδαίες επιτυχίες του τόσο σε συλλογικό όσο και σε...


Εθνικό επίπεδο. 
«Ευχαριστώ τους Έλληνες δημοσιογράφους. Αποτελεί τιμή για μένα, για τον κόσμο του Πειραιά και τον Ολυμπιακό αυτή η βράβευση. Πιστεύω ότι είναι αναγνώριση των προσπαθειών όλων αυτών των ετών και μια στροφή του κόσμου στα ατομικά αθλήματα» δήλωσε ο Νίκος Γέμελος μέσω της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) για την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς από τις ψήφους των αθλητικών συντακτών.
Με τον Νίκο Γέμελο στην τεχνική καθοδήγηση η Εθνική ομάδα OPEN WATER κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βερολίνου. Πανηγύρισε σαν τεχνικός του Απόστολου Χρήστου το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ντουμπάι, όπου σημειώθηκε πανελλήνιο ρεκόρ. Ο νεαρός κολυμβητής του Ολυμπιακού πέτυχε και δυο παγκόσμια ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Ολλανδίας.
Με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Γέμελος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οpen κολύμβησης. Ο Νίκος Γέμελος άφησε πίσω του τον Γιώργο Μορφέση που ήρθε δεύτερος σε ψήφους και την τριάδα συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην 61η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση,  στην οποία τιμούνται οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς,  βραβεύθηκε ως κορυφαίος προπονητής για το 2014 ο Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, προπονητής του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Γέμελος.
«Η βράβευση του Νίκου Γέμελου ως κορυφαίου προπονητή για το 2014  μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι μια δικαίωση για τον Νίκο ο οποίος αποτελεί εκτός από κορυφαίο προπονητή, υπόδειγμα ανθρώπου, οικογενειάρχη και δασκάλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτή τη διάκριση καθώς επισφραγίζει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες που έχει γεμίσει υπερηφάνεια όχι μόνο την πόλη μας τον  Πειραιά, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου στο δημοτικό συμβούλιο μια προσωπικότητα του αθλητισμού όπως είναι ο Νίκος Γέμελος»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης.