Latest News

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε ΚΑΠΗ του Πειραιά

Μετά τα μικρά παιδιά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους παιδικούς σταθμούς, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά των μεγαλύτερων παιδιών στα ΚΑΠΗ του ...Δήμου Πειραιά.
Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστο Αγραπίδη.

Τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης είχαν προετοιμάσει ένα γιορτινό πρόγραμμα που περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρθηκαν και γλυκά κεράσματα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε:
''Ξεκινήσαμε θετικά για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Με τη συνδρομή του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη πετύχαμε, μεταξύ άλλων, να εξασφαλιστούν υπολογιστές ώστε να αρχίσουμε άμεσα να συνταγογραφούμε στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, να οργανώσουμε εκδρομές πιο συχνά απ’ ότι γίνονταν, να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες, να κάνουμε μια ωραία γιορτή. Γνωρίζω ότι οργανώνετε μαθήματα υπολογιστών, γυμναστικής και χορού.
Η Δημοτική Αρχή είναι κοντά σας. Τα οικονομικά του Δήμου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως είναι σε όλη τη χώρα, αλλά εδώ τα προβλήματα είναι πιο οξυμένα από άλλες περιοχές. Ωστόσο, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε τα οικονομικά του Δήμου και να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες. Σεβόμαστε ιδιαίτερα την τρίτη ηλικία, θέλουμε η ζωή σας να είναι όσο γίνεται πιο ευχάριστη και πιο άνετη. Θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Σας εύχομαι καλή χρονιά, χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους''.


Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης ανέφερε:
''Η νέα Διοίκηση του Δήμου ήταν, είναι και θα είναι μαζί σας. Στόχος μας να συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που υπάρχει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Φιλοδοξία μας και φιλοδοξία του Δημάρχου είναι να γίνουν τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, τα πρώτα στην Ελλάδα. Θα ήθελα λοιπόν να νοιώθετε ότι είμαστε μαζί σας, ότι έχετε ένα στήριγμα σε μας. Αλλά αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε, πρέπει να την κάνουμε όλοι μαζί, να είμαστε όλοι μια οικογένεια. Έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε στο βάθος μιας μεγάλης κρίσης, ότι την έχουν πληρώσει οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στις συντάξεις, στους φόρους σε θέματα παροχής υγείας. Γι’ αυτό η εντολή του Δημάρχου είναι περισσότερα για την υγεία, περισσότερα για την εισφορά του εισοδήματός σας, όσο μπορούμε να το ενισχύσουμε, με όλες αυτές τις δραστηριότητες που κάνουμε και περισσότερα για τον ελεύθερο χρόνο σας. Ότι έχουμε πει θα γίνει. Καλές γιορτές. Χρόνια Πολλά σε όλους''.