Latest News

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Εμφάνιση-σοκ της Εύης Αδάμ στην έκθεση Erotic Art (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εμφάνιση-σοκ της Εύης Αδάμ στην έκθεση Erotic Art

Σοκ προκαλεί η εμφάνιση της Ευης Αδάμ που ήταν η κεντρική παρουσιάστρια στα εγκαίνια της έκθεσης Erotic Art στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Το πρώην μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε με ένα sex toy – ψεύτικο φαλλό στη μύτη, κάνοντας ακόμα και τους πιο προχωρημένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της.




Κατά τα λοιπά στην έκθεση είχε στηθεί μία κεντρική σκηνή στην οποία διάσημοι καλλιτέχνες του πορνό έδιναν το δικό τους show.




Παράλληλα, δύο από τα γνωστότερα στριπτιτζάδικα της Αθήνας προσέφεραν, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά, αισθησιακό χορό, σε όσους έδιναν από 5 έως 10 ευρώ, ανάλογα το χορό.


Στα περίπτερα των εκθετών την εντύπωση έκλεψαν τα sex shops. Νεαρά ζευγαράκια κοιτούσαν και κάποια αγόραζαν αισθησιακά εσώρουχα, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση αρκετά ζευγάρια έδειξαν για το νέο trend, που δεν είναι άλλο από τον «τηλεκατευθυνόμενο δονητή».


Υπήρχαν περίπτερα που ενημέρωναν τους επισκέπτες για την προστασία στο σεξ, αλλά και για το ποια φαγητά ανεβάζουν την ερωτική διάθεση.



Για όσους, δε, κατηφορίσουν στο Φάληρο για την έκθεση και νιώθουν ή είναι ιδιαίτερα «άτακτοι/άτακτες, υπάρχει η περιοχή BDSM area, προσφέροντας ερωτικά παιχνίδια με τις σωστές δόσεις πόνου από «αφέντες» και «σκλάβους».



Ιδιαίτερη εντύπωση στα ζευγάρια προκάλεσαν επίσης τα swinger club, που τα προσκαλούσαν χωρίς αναστολές και ταμπού να ζήσουν το ερωτικό μυστήριο που κρύβεται πίσω από την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.



Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι και τη Δευτέρα.