Latest News

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πούτιν in love: Αυτή είναι γυναίκα «έκλεψε» την καρδιά του Ρώσου προέδρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πούτιν... in love: Ποια γυναίκα «έκλεψε» την καρδιά του Ρώσου προέδρου;Μπορεί οι αγορές να τον «γονατίζουν», όμως ο έρωτας τον απογειώνει! 
Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, ενώ το ρούβλι κατρακυλάει,  χαίρεται τον ερωτά του και δεν διστάζει να το δηλώσει...
και δημοσίως.



Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όπου αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος και πως η γυναίκα που αγαπάει τρέφει τα ίδια αισθήματα με εκείνον, όπως έκανε προ μηνών ο στενός του φίλος και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα διεθνή δίκτυα «ξαναθυμήθηκαν» τις φήμες για τη Ρωσίδα καλλονή και πρώην Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία λέγεται πως ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί δεσμό, ενώ άλλες πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει παιδί.

Αλλά δημοσιεύματα πάλι πραγματοποίησαν ιστορική αναδρομή στο ερωτικό παρελθόν του ισχυρού άνδρα, ο οποίος ανακηρύχθηκε «άνδρας της χρονιάς» στη Ρωσία για 15η συνεχόμενη φορά.

Ήταν Απρίλιος του 2013, όταν ο Πούτιν ανακοίνωσε πως χώρισε από την επί 30ετία σύζυγό του, Λουντμίλα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για το ποια γυναίκα θα την αντικαταστήσει.



Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριζαν ακόμα και πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του, πως διατηρούσε δεσμό με την πανέμορφη Ρωσίδα αθλήτρια, η οποία προ μηνών ανακηρύχθηκε σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης, National Media Group.

Μέχρι να μπει στη ζωή και την καρδιά του η Καμπάεβα, όμως, ο Πούτιν ζούσε μία ήσυχη συζυγική ζωή με τη Λουντμίλα και τις δύο κόρες του, Μαρία και Κατερίνα. Με τη Λουντμίλα, ωστόσο, ο έρωτας δεν ήταν κεραυνοβόλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Αντιθέτως, η σχέση τους ξεκίνησε σαν από… υποχρέωση. Σύμφωνα με τον ίδιο, με τη Λουντμίλα γνωρίστηκε στις αρχές του 1980, όταν ένας κοινός φίλος τούς είχε καλέσει να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση. 

«Γίναμε φίλοι με τη Λιούντα, τη γυναίκα που θα γινόταν σύζυγός μου» φέρεται να είχε δηλώσει ο Πούτιν, ο οποίος άφησε να διαφανεί πως η επαφή τους δεν είχε τίποτα το ρομαντικό.
Ωστόσο, όπως υποστήριξε: «Κατάλαβα ότι, αν δεν παντρευόμουν στα επόμενα δύο-τρία χρόνια, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Βέβαια, μέχρι τότε είχα συνηθίσει την εργένικη ζωή, αλλά η Λουντμίλα κατάφερε να μου ξεριζώσει τη συνήθεια αυτή».

Τα χρόνια περνούσαν, ήρθαν στον κόσμο οι δύο κόρες του ζευγαριού, ο Πούτιν γινόταν ολοένα πιο ισχυρός στη Ρωσία και ο γάμος είχε αρχίσει να εμφανίζει τις πρώτες ρωγμές.

Η έντονη προσωπικότητα του Πούτιν, η διαρκής προβολή του, η αναγνωρισιμότητά του, έβαλε σε δύσκολη θέση την Πούτινα, η οποία πάντα παρουσίαζε ένα χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό δεν είχε εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να είχε κλειστεί σε… μοναστήρι.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή της τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Άλλωστε, όπως είχαν γράψει κάποτε οι Moscow Times, η Λουντμίλα είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη της πως ο Πούτιν ήταν ένα «βαμπίρ»! 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρώσος πρόεδρος προχώρησε σε εξίσου δηλητηριώδη σχόλια, υποστηρίζοντας ότι, όποιος κατάφερνε να παραμείνει με τη γυναίκα του επί τρεις εβδομάδες, τότε αξίζει μνημείο!

Πριν ακόμα από το χωρισμό του, πάντως, εν έτει 2008, οι φήμες για ερωτικό δεσμό με την Ολυμπιονίκη είχαν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν.

Παρότι ο ίδιος έσπευσε να τις διαψεύσει, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι οι δύο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την 31χρονη πλέον Καμπάεβα είχε γίνει από την εφημερίδα Moskovsky Korrespondent το 2008, η οποία, μετά τη δημοσίευση της είδησης, με συνοπτικές διαδικασίες… έκλεισε. Ωστόσο, η είδηση για την ερωτική ζωή του 62χρονου Πούτιν είχε ήδη γίνει πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο. 

Εξάλλου, ο πολιτικός του αντίπαλος, Αλεξέι Ναβάλνι, είχε αναρτήσει στο Twitter την είδηση πως το ζεύγος παντρεύτηκε μυστικά, στο μοναστήρι Ιβέρ στην πόλη Βαλντάι, ενώ οι φήμες για το γάμο τους οργίασαν από το γεγονός ότι και οι δύο εμφανίστηκαν στους Χειμερινούς Αγώνες του Σότσι φορώντας βέρες, ενώ το κορίτσι-«λάστιχο» επελέγη να είναι μία από τους λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν τη Φλόγα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τι κι αν ο ίδιος επιχείρησε να βάλει φρένο στα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί, οι σημερινές δηλώσεις του για το μεγάλο έρωτά του με μία γυναίκα ίσως ανατρέψουν τα παλαιότερα πλάνα του. protothema.gr