Latest News

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τη Δευτέρα η απόφαση της δίκης Μαρινάκη – Θεοδωρίδη

vagelis-marinakis-570
Δικάστηκε η υπόθεση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για την είσοδό τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου με τον...
Αστέρα Τρίπολης. 
Γιάχος και Τριτσώνης στις καταθέσεις τους τόνισαν πως δεν έγινε κάτι το μεμπτό. Την Δευτέρα η οριστική απόφαση. Πάλι προβλήματα βάζει η Τίγκρες για τον Πουλίδο. Έμεινε ελεύθερος ο Μπονγκ, πάει για Γκαζαριάν η Κέρκυρα, Γιουβέντους για Κασάμι και Μαζουάκου...
Την Παρασκευή (30/1) δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι κατέθεσαν τα γεγονότα έτσι όπως τα βίωσαν στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς τους συμβούλους. Οι δυο διαιτητές κατέθεσαν για το περιστατικό και τόνισαν πως δεν έγινε κάτι το παράνομο καθώς συνηθίζεται να τους επισκέπτονται και αυτό που τους είπαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης, κατά την κατάθεση των διαιτητών ήταν να παίξουν 50-50 και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Το μόνο που μένει, βέβαια, είναι η εισαγγελέας να προτείνει την απόφαση και ύστερα να ληφθεί από το δικαστήριο είναι οριστική απόφαση της έφεσης της πρώτης αθωωτικής απόφασης, κάτι που αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.
Έμεινε ελεύθερος ο Μπονγκ
Καμερουνέζος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να πείσει τον Περέιρα και έτσι έμεινε ελεύθερος. Από την έναρξη της περιόδου, όταν ο Μίτσελ ήταν στον πάγκο της ομάδας, ο Μπονγκ δεν υπολογίζονταν και του είχε γνωστοποιηθεί από τον Ισπανό προπονητή, ωστόσο δεν βρήκε κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και έκανε προπονήσεις μόνος του. Ο Βίτορ Περέιρα τον έβγαλε από την ναφθαλίνη στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει το ρόστερ του, ωστόσο ούτε ο Πορτογάλος πείστηκε και έτσι ο Μπονγκ, έμενε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
«Κλείνει» Γκαζαριάν η Κέρκυρα
Τον Αρμένιο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, φαίνεται πως θέλει η Κέρκυρα, μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό. Οι «Φαίακες» είχαν έρθει και σε επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακού για να δανειστούν τον ποδοσφαιριστή, όμως τώρα που είναι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ώρες να κάνουν το μεγάλο μετεγγραφικό «μπαμ» με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Προβλήματα με Πουλίδο
Η Τϊγκρες εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί πίσω τον Πουλίδο, καθώς όπως ισχυρίζονται το CAS δεν τον δικαίωσε. Ο Άλαν Πουλίδο, ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό, όμως τα προβλήματα δεν φαίνεται να τελειώνουν οριστικά εδώ καθώς η Τίγκρες με ανακοίνωσή της τον καλεί πίσω και επικαλείται την μη αθωωτική για τον ίδιο, απόφαση του CAS. Αυτό που διευκρινίζεται από το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι ότι: «Υπάρχει κίνδυνος ανεπανόρθωτης ζημιάς και αυτό επειδή το προκάλεσε ο ίδιος ο παίκτης που αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Τίγκρες»
Γιουβέντους για Κασάμι και Μαζουάκου
Παιχνίδι κάνει ο Μίνο Ραϊόλα στην Ιταλία, σύμφωνα με το «Calciomercato». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο Τορίνο, όπου θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για την υπόθεση των Μαζουάκου και Κασάμι.