Latest News

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Γ. Μώραλης δεν πήγε στο υπουργείο Ναυτιλίας...

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από την τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε σήμερα στο κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας στην...
Ακτή Βασιλειάδη.
Ο δήμαρχος της πόλης είθισται να δίνει το παρών στην τελετή παράδοσης του μοναδικού υπουργείου με έδρα τον Πειραιά.Πόσο μάλλον περισσότερο που το υπουργείο αρμόδιο με τη Ναυτιλία αναλάμβανε ο Πειραιώτης Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας "στο Δήμο Πειραιά.
Άσε που φέτος είναι και η πολυδιαφημισμένη Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στον Πειραιά.
Οι λόγοι της απουσίας του Γιάννη Μώραλη δεν είναι γνωστοί. Μια καλή δικαιολογία θα μπορούσε να ήταν ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για την παραλαβή κιτ φαρμακείων στο δημαρχείο της Κοραή. 
Ωστόσο η τελετή παράδοσης παραλαβής ξεκίνησε με σχεδόν μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Κάποιοι είπαν ότι ο Δρίτσας δεν ήθελε να παραλάβει το υπουργείο(!), άλλοι ότι ο υπερυπουργός Γιώργος Σταθάκης είχε να κάνει κι άλλη παραλαβή (αυτό συνέβη στην πραγματικότητα- ο πρώτος λόγος ήταν αστείο...). 
Προφανώς ο δήμαρχος απουσίαζε για άλλους λόγους (ίσως έγινε κακή συνεννόηση λόγω ανάδρομου Ερμή!).

Αυτό δεν εμπόδισε να πάνε στην τελετή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη, Στάθης Λεουτσάκος, Νίνα Κασιμάτη, Εύη Καρακώστα, οι αντιπερειάρχες Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, σύσσωμη η ομάδα από Το Λιμάνι της Αγωνίας κ.α.. 

@Πάντως, ο δήμαρχος Πειραιά  δεν πήγε στην τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Ναυτιλίας...