Latest News

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αυτή ήταν η κίνηση-ματ του Κώστα Κατσαφάδου

Σίγουρα για μια καθαρή εκλογική νίκη χρειάζονται να γίνουν πολλά, όπως στην περίπτωση της επανεκλογής του Κώστα Κατσαφάδου, που κέρδισε τη γαλάζια έδρα...


στην Α' Πειραιώς.
Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν για να κερδίσει τη νίκη στις εκλογές. 
Ένα από αυτά ήταν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου στον ΟΛΠ, όπου τον προλόγισαν άγνωστα άτομα στην εκδήλωση.
Ωστόσο δεν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος είναι και πεθερός του νεαρού βουλευτή.
Αυτή ήταν μια πολύ ευφυής επικοινωνιακή κίνηση. 
Αν μιλούσε ο πρώην δήμαρχος είναι πιθανόν να επανέφερε στο προσκήνιο την ένταση από το κλίμα των δημοτικών εκλογών. Μπορεί να πόλωνε την κατάσταση και να συσπείρωνε το αντίπαλο στρατόπεδο, που έμοιαζε περισσότερο να είναι "χύμα στο κύμα" παρά ότι έδινε μια εκλογική μάχη χωρίς αύριο.
Επιπλέον μια ομιλία του πρώην δημάρχου θα ήταν άδικη για τον Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι, καθώς έγινε βουλευτής πριν παντρευτεί τη Νόρα Μιχαλολιάκου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πατέρας της δεν έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του γαμπρού του, αφού είχε και πολλούς προσωπικούς λόγους να θέλει να νικήσει τον Αρβανιτόπουλο. (Ο Μιχαλολιάκος έφερε πολλούς ψήφους, αλλά έδιωξε αρκετούς άλλους, εξαιτίας προσωπικών αντιπαραθέσεων που είχε προκαλέσει, κυρίως κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του)

@Με άλλα λόγια, το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος δεν μίλησε στη συγκέντρωση θα μπορούσε να ήταν η κίνηση - ματ του Κώστα Κατσαφάδου...