Latest News

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Γυναίκα έσπασε στο ξύλο τη δασκάλα που είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον άνδρα της! (BINTEO)


Μια δασκάλα έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών της, από τη σύζυγο του άνδρα που φαίνεται να είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ)




Η αγανακτισμένη Laelia Paredes Flores εισέβαλε μέσα στην τάξη, όπου δίδασκε η ερωμένη του συζύγου της και αποφάσισε να τη σπάσει στο ξύλο, επειδή όπως υποστήριζε της έκλεψε τον άνδρα. Το περιστατικό, έλαβε χώρα σε σχολείο του Μεξικό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών και των υπολοίπων υπαλλήλων του σχολείου, που το μόνο που έκαναν ήταν να παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον την επίθεση.
Το βίντεο, που κατεγράφη από τους παρευρισκόμενους, δείχνει την απατημένη σύζυγο να κλωτσά και να τραβάει από τα μαλλιά την 32χρονη δασκάλα.

"Η γυναίκα εισέβαλε μέσα στην τάξη φωνάζοντας και βρίζοντας τη δασκάλα μας, ενώ της επιτέθηκε και την έριξε κάτω", δήλωσε μια μαθήτρια."Όταν πήγα για να φωνάξω για βοήθεια οι άλλοι δάσκαλοι που μπήκαν στην τάξη παρακολουθούσαν το περιστατικό χωρίς να επέμβουν", πρόσθεσε η ίδια.
Το σχολείο με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μια από τις δασκάλες του σχολείου είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον άνδρα της και πατέρα ενός μαθητή της και για αυτό της επιτέθηκε."
"Είμαστε συγκλονισμένοι για αυτό το περιστατικό που έλαβε χώρα εντός του σχολείου, αλλά και από το γεγονός ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν επενέβη για να σταματήσει την επίθεση. Ενημερώνουμε ότι διενεργείται έρευνα για την υπόθεση". Metro