Latest News

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Menegaki-Mateo-750
Το τέταρτο παιδί της έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη, με τον Μάκη Παντζόπουλο να κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του μωρό με...
την παρουσιάστρια.
Η Ελένη γέννησε με καισαρική τομή  στις 21:50 το βράδυ το κοριτσάκι της βάρους 2.750 κιλών, με το γυναικολόγο της, κ. Γιώργο Σταματίου, να δηλώνει στο People πως η παρουσιάστρια είχε προγραμματίσει την καισαρική, πως γνώριζε το φύλο του μωρού και ότι η μικρή είναι υγιέστατη και… κούκλα.
Όπως πάντα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με το κοινό της και έγραψε στο Twitter: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι». Λίγο αργότερα μάλιστα, συνέχισε γράφοντας:
«Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα. Και να θυμάστε… Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω». Όπως ήταν φυσικά τα σχόλια και τα retweets έπεσαν βροχή, με την Ελένη να απολαμβάνει την αγάπη των θαυμαστών της.
eleni-menegaki-twitter-570
Όσο για τον Μάκη Παντζόπουλο; Τα πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού του Ant1, αποδεικνύουν πως η αγωνία του όσο η Ελένη βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού ήταν τεράστια, αφού πηγαινοερχόταν, έκανε χειρονομίες και αδυνατούσε να περιμένει καθιστός την ανακοίνωση της γέννας από τους γιατρούς. Δικαιολογημένα θα λέγαμε!