Latest News

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ: Πάρκαρε στην γέφυρα της Χαλκίδας κι έκανε βουτιά - θανάτου...

Χαλκίδα: Πάρκαρε στην γέφυρα της Χαλκίδας και έκανε βουτιά - θανάτουΠρώην διαιτητής που πήγαινε για τρέξιμο κάτω από την Υψηλή Γέφυρα βρήκε πεσμένο στο έδαφος τον 49χρονο πολιτικό μηχανικό...
Μ.Μ. που βούτηξε στο κενό σήμερα από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Το τραγικό περιστατικό εικάζεται σύμφωνα με τις αρχές ότι συνέβη ξημερώματα της Παρασκευής. 

Όπως γράφει το eviakosmos.gr, ο άτυχος άντρας χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους διερχόμενους οδηγούς, αφού στάθμευσε το όχημα του, ένα Ι.Χ φορτηγάκι στην δεξιά πλευρά του δρόμου, μετά τη Γέφυρα στο δρόμο προς την Αθήνα, προχώρησε 50 μέτρα και βούτηξε στο κενό. 

Τον άτυχο άντρα βρήκε στις 7:20 το πρωί στο χωμάτινο δρόμο κάτω από τη γέφυρα ένας αθλητής που έκανε τρέξιμο και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 49χρονος δεν είχε αφήσει σημείωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι το κίνητρο της αυτοκτονίας ήταν οικονομικό. 

Το τελευταίο διάστημα ο 49χρονος πατέρας 2 ανήλικων παιδιών δεν είχε δουλειά με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Η ώρα θανάτου θα διαπιστωθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή. Συντετριμμένη η σύζυγός του η οποία εργάζεται σε Τράπεζα στη Χαλκίδα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγος της θα προέβαινε σε μία τέτοια κίνηση.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον 16χρονο γιο του και την 13χρονη κόρη του που δεν πίστευαν ότι ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πια κοντά τους. Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά τα κίνητρα της αυτοκτονίας η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.