Latest News

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τάκης Τζαμαργιάς: Αποχωρώ "με σκεπτικό χωρίς σκεπτικό" από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μαθαίνουμε πως ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Τάκης Τζαμαργιάς είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό...
στο facebook.

"Αποχωρώ από τη Θέση του Καλλιτεχνικού διευθυντή μετά τη λήξη της μονοετούς θητείας μου τον Αύγουστο και την παράτασή της μέχρι σήμερα. Με πρόταση της επιτροπής που όρισε ο ΟΠΑΝ και "με σκεπτικό χωρίς σκεπτικό" αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά!" 

Αυτό τουλάχιστον φέρεται να έγραφε μεταξύ άλλων στο κείμενο της ανάρτησης και συνεχίζει με τα "ευχαριστώ" σε συνεργάτες, εργαζόμενους στο Δημοτικό Θέατρο, αλλά και εκπροσώπους του Τύπου. 
Καταλήγοντας ο ίδιος σημείωνε τα εξής:
"Εύχομαι στο νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, συνάδελφο κ. Νίκο Διαμαντή, καλή επιτυχία στο έργο του! Σας ευχαριστώ από καρδιάς και καλή συνέχεια σε όλους μας! 
Τάκης Τζαμαργιάς".
Ωστόσο η ανάρτηση αυτή "κατέβηκε" γρήγορα (γιατί άραγε;), αργότερα δημοσιεύτηκε σε site, το οποίο κι αυτό την κατέβασε γρήγορα (γιατί άραγε;). 
Λεπτομέρεια: Η δημοσίευση της ανάρτησης για την αποχώρηση Τζαμαργιά έγινε πριν την επίσημη ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με την οποία αποχαιρετούσε τον μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή.
@ Την "επίμαχη" ανάρτηση την έχουμε ολόκληρη σε εικόνα που μας έστειλε φίλος αναγνώστης - αυτό φαίνεται και από τα επιλεγμένα αποσπάσματα, φαντάζομαι- ωστόσο αν έχει κανείς αμφιβολία μπορούμε να την δημοσιεύσουμε, αλλά μετά δεν θα την κατεβάσουμε ...(γιατί άραγε;)