Latest News

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τα βρήκαν Αλαφούζος - Μαρινάκης...

sumfwnisan-marinakis--alafouzos-se-metra-kata-tis-biasΣε ομόφωνη απόφαση όσον αφορά στην αυστηροποίηση των μέτρων κατά της βίας, κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να ξαναρχίσει...
το πρωτάθλημα.   
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την έξοδο του από το ΔΣ έκανε λόγο για μία εποικοδομητική συζήτηση, κατά την οποία υπήρξε ομόφωνη συμφωνία. Ειδικότερα, δήλωσε πως «είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας. 
Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση για δραστικά μέτρα ώστε να ισχύσουν άμεσα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.   »Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μία πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα».   Σχετικά με το επεισόδιο στο προηγούμενο ΔΣ, σχολίασε πως «υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση. Το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα».   Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε σύμφωνα με το contra.gr πως «είχαμε μία συζήτηση στο συμβούλιο, αποφασίσαμε τις προσωπικές διαφορές μας να τις λύσουμε στα δικαστήρια. Σκοπός μας είναι να βρούμε λύσεις για το πρόβλημα της βίας, ώστε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα». Όσον αφορά στο τι αποφάσισαν έκανε λόγο για «αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες».