Latest News

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης - Οι αντιφάσεις της μάνας και η ομολογία του πατέρα

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονηςΝέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άνι από...
τη Βουλγαρία, καθώς εμφανίστηκε άνδρας από τη Βουλγαρία που ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.   Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε στο τμήμα ανηλίκων της  ΓΑΔΑ αργά το βράδυ και κατέθεσε για την υπόθεση ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της μητέρας.   
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η αστυνομία εκτιμά ότι η μητέρα της μιρκής έχει πέσει σε αντιφάσεις.   Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της Άνι σε σπίτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.   
Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.   Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. 
Οταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το... έχασε! Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.
 Ο πατέρας υποστηρίζει ότι αυτός πήρε το παιδί 
Όπως είπε ο πατέρας της μικρής Άννυ Μπορίσοβα,  τον τελευταίο καιρό η πρώην σύντροφός του είχε σχέσεις με κάποιον ηλικιωμένο άνδρα από τη Γερμανία ο οποίος μάλιστα της έστελνε χρήματα. «Φοβήθηκα ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει μακρυά μου στη Γερμανία», είπε στους αστυνομικούς.
Ωστόσο, η ομολογία του άντρα ότι πήρε το παιδί για να μην το χάσει μπάζει από παντού. Γιατί η μητέρα να πει ότι έδωσε  το παιδί σε φίλη της και όχι από την αρχή στο πατέρα του;  Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Οι έρευνες εκτείνονται μέσω Ιντερπολ ως και τη Γερμανία καθώς εκεί οδηγούν τα ίχνη από 4.000 που βρέθηκαν στην κατοχή της μητέρας γεγονός που ενισχύει  την υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας.
Επίσης, η  μητέρα της τετράχρονης είχε πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια είχε παραδώσει το παιδί σε μία φίλη της και συμπατριώτισσά της για να φύγει στη Σόφια,  που όμως δεν ήξερε ούτε το επίθετο ούτε το τηλέφωνό της, ώστε να την βρουν οι αρχές.