Latest News

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η Σαρλίζ Θερόν είναι απλά σέξι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η Σαρλίζ Θερόν είναι κόλαση! (Photos) - MediaΑκαταμάχητα σέξι. Εξαιρετική ηθοποιός. Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις της βιομηχανίας...
του κινηματογράφου. 
Σύντροφος με τον Σον Πεν, και μαμά ενός χαριτωμένου πιτσιρικά που υιοθέτησε πριν τρία χρόνια, η Θερόν έχει κρατήσει ένα low profile στη δουλειά της.


Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού W όμως, τα δίνει όλα και μας θυμίζει πόσο γυναικάρα είναι. Μπαίνει σε ρόλο άγριου κοριτσιού, φοράει δερμάτινα με βαθύ ντεκολτέ, καπνίζει, φοράει κοσμήματα Cartier, αποκαλύπτει τα δίμετρα πόδια της και αποδεικνύει ότι μια σαραντάρα κάνει όσο … πολλές εικοσάρες. Την φωτογράφηση υπογράφουν οι Μερτ Άλας και Μάργκους Πίγκοτ
Με αφορμή την ταινία «Mad Max: Fury Road» δίνει μια συνέντευξη που καταλήγει… γυναικεία υπόθεση. Συμβουλεύει τα νέα κορίτσια να αγαπάνε τον εαυτό τους όσο μεγαλώνουν και ομολογεί ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο να μεγαλώνεις.
«Νομίζω ότι, όπως και πολλές γυναίκες, υπήρξα επικριτική με τις γυναίκες που μεγαλώνουν. Οι γυναίκες στην κοινωνία μας νοιώθουν σαν λουλούδια που κόβονται και αρχίζουν να μαραίνονται. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν ισχύει και ότι πρέπει να γιορτάζουμε κάθε ηλικία μας. Αυτό είναι το μήνυμα μου προς τα 20χρονα κορίτσια που τρομάζουν στην ιδέα ότι μεγαλώνουν. Μην παθαίνετε νευρικό κλονισμό και γενικά χαλαρά με το Chardonnay. Δεν είναι τόσο άσχημο να μεγαλώνεις…»