Latest News

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κοίτα πόσο ενδιαφέρονται για την κοινωνική πολιτική...

Μπορεί να λέγονται πολλά περί κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο Πειραιά, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο...της πόλης.  
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Δαβάκης περνούσε το ένα μετά το άλλο τα θέματα με την ατάκα "εγκρίνεται ως εισάγεται", χωρίς να προλαβαίνει κανείς να καταλαβαίνει τι ψηφίζει το συμβούλιο. 
Κάποια στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστρονικόλας ζήτησε να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση για το 4ο θέμα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσε  στην «Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της ΚΟ.Δ.Ε.Π. έτους 2015». 
Τότε η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ (δημοτική επιχείρηση υπεύθυνη για την κοινωνική πολιτική του Δήμου Πειραιά) φάνηκε να ενοχλήθηκε από την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, λέγοντας:
- Κύριε Μαστρονικόλα, σας ενδιαφέρει το ετήσιο πρόγραμμα της ΚΟΔΕΠ;
- Καλά, εσάς δεν σας ενδιαφέρει; Δεν πρέπει να μας πείτε για το σχέδιο στην επιχείρηση που έχετε την ευθύνη; Εγώ θα ήθελα να σας ακούσω γιατί όσα είδα στην εισήγηση του θέματος είναι αντιγραφή από το πρόγραμμα της προηγούμενης προέδρου Πασχαλίνας Καλαγιά και απλά έχετε βάλει την δική σας υπογραφή. Μακάρι να κάνετε και τα μισά όπως όσα έκανε εκείνη, αλλά δεν το βλέπω... 

Ο διάλογος συνεχίστηκε σε έντονους τόνους, αλλά θα σταματήσουμε εδώ γιατί μπορεί κάποιους να μην τους ενδιαφέρει για την κοινωνική πολιτική πολιτική του Δήμου Πειραιά.
(Για όσους ενδιαφέρει θα γίνει άλλη ανάρτηση)