Latest News

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ποιος σύζυγος γνωστής ηθοποιού συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών


Σύζυγος γνωστής ηθοποιού και κόρης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και μεγάλων ομάδων της Α' Εθνικής κατηγορίας, βρέθηκε μπλεγμένος σε σπείρα...
διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος άνδρας, σύζυγος της ηθοποιού που έχει παίξει σε επιτυχημένα σίριαλ ιδιωτικών καναλιών, συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών, τα οποία βέβαια σκόπευαν να διακινήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών τις Αθήνας.
Την οργανωμένη σπείρα των διακινητών εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Κέρκυρας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν ακριβείς πληροφορίες για την δραστηριότητα της συμμορίας, αλλά και τον τρόπο που εισήγαγαν τα ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια.
Κλιμάκιο του Τμήματος Ναρκωτικών τις Κέρκυρας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, με τους αστυνομικούς να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, προσφέροντας την απαραίτητη βοήθειά τους.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, ανάμεσα τους και ο σύζυγος της γνωστής τηλεοπτικής ηθοποιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 κιλά ηρωίνης, 2.739 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς τύπου “σοκολάτα” και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την εμπορία των ναρκωτικών.
Πάνω από 300.000 ευρώ η αξία των ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους
Μάλιστα, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι τρεις συλληφθέντες στην περίπτωση που δεν είχαν εντοπισθεί και κατάφερναν να ρίξουν το σύνολο των ναρκωτικών στης πιάτσες των τοξικομανών στην Αθήνα, θα έβαζαν στην τσέπη τους κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ !
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά για την αστυνομική επιχείρηση που έφεραν σε πέρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Ναρκωτικών της Κέρκυρας, εδώ και τρεις ημέρες οι αστυνομικοί από το Νησί των Φαιάκων, είχαν “στρατοπεδεύσει” στην Αθήνα και παρακολουθούσαν τους τρεις συλληφθέντες, 51, 58 και 59 ετών αντίστοιχα, καταγράφοντας τα δρομολόγια τους αλλά και τα σημεία στα οποία έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούσαν.
Όταν πια είχαν ολοκληρωμένη εικόνα για την δραστηριότητα του κυκλώματος και κυρίως για τα σημεία “καβάτζες” όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά, έθεσαν σε εφαρμογή την επιχείρησή τους.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τις Κέρκυρας συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, για την σύλληψη των υπόπτων.
Μάλιστα στο σπίτι του 59χρονου στο Χαλάνδρι, βρήκαν μέσα σε ειδική κρύπτη στο διαμέρισμα του, σχεδόν το σύνολο των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ στα σπίτια των υπολοίπων φερόμενων συνεργών του βρέθηκαν χρηματικά ποσά, μικροποσότητες ναρκωτικών και ζυγαριές ακριβείας.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες τις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή, που ανέλαβε την κύρια ανάκριση της υπόθεσης.