Latest News

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Κώστας Τάκκας και το σεξουαλικό σκάνδαλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Κώστας Τάκκας και το σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει σοκάρει όλο τον πλανήτη τις τελευταίες ώρες (PHOTOS)Ανάμεσα στους συλληφθέντες στην υπόθεση της FIA είναι και ο Κώστας Τάκκας (Costas Takkas) ο οποίος όπως ήταν φυσικό κίνησε το ενδιαφέρον περισσότερο στη χώρα μας λόγω του ονόματός του, που...
είναι ελληνικό. 
Ας δούμε όμως τι ισχύει ακριβώς με την περίπτωση του Κώστα Τάκκα. Ο εν λόγω είναι Λονδρέζος. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αγγλία και το... ελληνικό του επιθέτου του οφείλεται στους γονείς του που είναι Κύπριοι. Πώς προέκυψε η σχέση του με τα Νησιά Κέιμαν; Μετακόμισε εκεί το 1983 και από τότε άρχισε ουσιαστικά να συστήνει το ποδόσφαιρο στους περίπου 50.000 κατοίκους της χώρας, η οποία μέχρι σήμερα είναι γνωστή για τον φορολογικό παράδεισο που παρέχει στους απανταχού επιχειρηματίες. Η δράση του στα Νησιά Κέιμαν είχε προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στη FIFA στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με τον ίδιο να λέει τότε πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι το να δημιουργήσει μια ομάδα θα προκαλούσε τόση μεγάλη αναταραχή και τόσα προβλήματα.
Η FIFA είχε φέρει μεγάλες αντιρρήσεις στη δημιουργία εθνικής ομάδας των Νησιών Κέιμαν, καθώς το αρχικό πλαίσιο σύστασης δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που έθετε η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Όλα αυτά βέβαια είναι ιστορίες του παρελθόντος που απλά δείχνουν την έντονη δραστηριότητα του Κώστα Τάκκα σε καταστάσεις πέρα από τις συνηθισμένες  και τις καθιερωμένες. Βέβαια, μετά και τις σημερινές εξελίξεις φαίνεται ότι ο εν λόγω δεν κινούνταν και στα απόλυτα νόμιμα πλαίσια ή τουλάχιστον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Αν προσπαθήσει κανείς να μάθει πράγματα και στοιχεία για τον πρώην παράγοντα της ομοσπονδίας των Νησιών Κέιμαν, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί και ως άνθρωπος-φάντασμα, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί φωτογραφία του. Ή τουλάχιστον φωτογραφία του που να εγγυάται κανείς ότι είναι 100% αυτός. Γιατί το λέμε αυτό; Ψάχνοντας σε κάθε πιθανή γωνιά του πλανήτη στοιχεία για τον Κώστα Τάκκα, «πέφτει» κανείς πάνω στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Abacan που δραστηριοποιείται στο χώρο της βαριάς βιομηχανίας και εκεί μπορεί να βρει και τη φωτογραφία του Κώστα Τάκκα, αλλά και το βιογραφικό του.  Σε αυτό το βιογραφικό σημείωμα, δεν γίνεται καμία αναφορά για τη δραστηριότητά του στο ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Και το σεξουαλικό σκάνδαλο...
Η έρευνα, όμως, δεν σταματά εδώ... Αντιθέτως, ψάχνοντας ακόμα περισσότερο τα στοιχεία για τον Κώστα Τάκκα, και έχοντας κατά νου ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για το πρόσωπο της εταιρείας Abacan, τα όσα βρίσκει κανείς είναι ακόμα πιο συγκλονιστικά και σοκαριστικά για το άτομό του. Ο λόγος; Ο Κώστας Τάκκας –το πρόσωπο δηλαδή που βρίσκει κανείς στο διαδικτυακό τόπο της Abacan- ήταν πρωταγωνιστής σε σεξουαλικό σκάνδαλο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλών σχολίων πριν από περίπου τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, πληκτρολογώντας το όνομά του συνοδευόμενο από τη φράση «sex scandal», τότε τα αποτελέσματα που εμφανίζονται κατά εκατοντάδες παραπέμπουν σε sites πορνογραφικού υλικού και σε ένα συγκεκριμένο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Κώστας Τάκκας να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον υπολογιστή του, αφού προφανώς κάποιος  ή κάποια τον παγίδευσε. Το βίντεο έχει διάρκεια 8 λεπτών και είναι πολύ εύκολο να το βρει κάποιος.
Ποιος είναι τελικά ο Κώστας Τάκκας; Αυτά είναι τα πιο ουσιώδη στοιχεία που προκύπτουν για «τον βίο και πολιτεία» του Κώστα Τάκκα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε σε όλη αυτή την ιστορία να σημειωθεί ένας μεγάλος αστερίσκος.  Ο πρωταγωνιστής του σεξουαλικού σκανδάλου είναι σίγουρα ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Abacan. Ωστόσο, επειδή το Internet δεν αποτελεί μόνο μια ακατάσχετη πηγή πληροφόρησης, αλλά και παραπληροφόρησης, για να συνδέσουμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Κώστας Τάκκας που συνελήφθη σήμερα το πρωί είναι το ίδιο πρόσωπο με τον οικονομικό διευθυντή της Abacan και κατ’ επέκταση ο πρωταγωνιστής του σεξουαλικού σκανδάλου, πρέπει να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων. Τραγική ειρωνεία: Έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες όλων των κατηγορουμένων, πλην του Κώστα Τάκκα, ο οποίος ακόμα και τώρα επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό «ανθρώπου-φάντασμα» που αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες, τα μεγαλύτερα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τη φωτό του Κώστα Τάκκα, η οποία είναι από το επίσημο διαδικτυακό τόπο της Abacan, οπότε φαντάζει πλέον σχεδόν απίθανο όλα αυτά να οφείλονται σε μια άνευ προηγουμένου συνωνυμία.
Φωτογραφία από Daily Mail Φωτογραφία από Telegraph