Latest News

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Το άψυχο σώμα της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ - Ολες οι λεπτομέρειες για το έγκλημα από την ΕΛΑΣ

ΕΛ.ΑΣ.: Η σορός της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ -Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες του εγκλήματος Το πτώμα της Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ. Από τα πιο επίσημα χείλη, επιβεβαιώθηκε σήμερα, αυτό που  όλοι ψιθύριζαν...
από χθες.
Κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικαλέο έγκλημα με θύμα την 4χρονη Αννυ, αναφέρθηκε ότι με βάση το χρόνο του εγκλήματος αλλά και τα τρόπο που προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της μικρής ο πατέρας της, εκτιμάται έως και αδύνατη η εύρεση της σορού του παιδιού. 
Επίσης κατά την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμιξη της μητέρα της μικρής Αννυς. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.  
Στην ενημέρωση ξετυλίχθηκε το χρονικό της εξαφάνισης, από την καταγγελία της μητέρας, το ταξίδι των γονιών της μικρής Αννυς στη Βουλγαρία, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν κατά τη διάρκεια των καταθέσεών τους στον ανακριτή, αλλά και όσα μπορούσαν να λεχθούν για τη δολοφονία. 
Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, καθώς η μητέρα της μικρής Αννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, την μητέρα του παιδοκτόνου στου Ρέντη και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα πήγε στο σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα. Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε κάπου ανάμεσα στις 8 και 9 Απριλίου, ενώ όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση της αστυνομίας ο δράστης αφού εξαφάνισε τη σορό της μικρής με τον τρόπο που όλοι γνωρίζομε επιχείρησε να καθαρίσει το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά. Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το παιδί ήταν άρρωστο, ή έπασχε από κάτι.